Információbiztonsági rendszer

Nyomtatás | PDF letöltése

A Raben Group megbízható partner mindazon kis-, közép- és nagyvállalatok számára, amelyek logisztikai szolgáltatásaik kiszervezése mellett döntöttek. Felelős szervezetként tisztában vagyunk azzal, hogy az információ érték, és olyan erőforrás, amely megfelelő védelemre szorul.

Minden nap nagy mennyiségű adatot dolgozunk fel: megbízások adatait egyeztetjük, megtervezzük a küldemények ideális útvonalát, figyelemmel kísérjük a szállítmányok státuszát és jelentéseket készítünk a raktárkészletekről. A nemzetközi előírásokat követve a Raben Group információbiztonsági szabályai szerint garantálja az információk bizalmasságának, rendelkezésre állásának és sértetlenségének megfelelő szintjét.
A fentieknek köszönhetően ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy:

  • bizalmas információkat csak erre felhatalmazott személyek kezelnek,
  • a szükséges információk kérésre rendelkezésre állnak, lehetővé téve a megrendelések gyors végrehajtását,
  • különös figyelmet fordítunk arra, hogy a munkavégzésünk során használt adatok teljesek és megbízhatóak legyenek, így minimalizálva a hibázás lehetőségét.

Tisztában vagyunk vele, hogy az információbiztonság fenntartása folyamatos figyelmet és fejlesztést igénylő folyamat. Az üzleti környezet növekvő elvárásai és az információs technológia dinamikus fejlődése egyre nagyobb kihívást teremt ezen a területen. Ennek hatására folyamatosan szükséges a meglévő mechanizmusok továbbfejlesztése. Ezt a célt az ISO 27001 nemzetközi szabvány követelményein alapuló információbiztonsági irányítási rendszer bevezetésével és továbbfejlesztésével érjük el. Ez a szabvány határozza meg az adatkezelési folyamatok és eljárások kialakítására, bevezetésére és tökéletesítésére vonatkozó előírásokat.

Az alábbiakat vállaljuk:

  • kockázatelemzéseket végzünk, amelyek lehetővé teszik a meglévő veszélyek felismerését és következményeik felmérését,
  • kialakítjuk és tökéletesítjük az információbiztonságot irányító folyamatokat,
  • munkatársaink figyelmét rendszeres képzések által hívjuk fel az információbiztonság fontosságára.

 

 

Töltse le a Rabenity alkalmazást!

Fedezze fel szolgáltatásainkat!

Gyors kapcsolat
Rozmis Editadatvédelmi biztosRaben Trans European Hungary Kft.+36 24 502 013E-MAIL
Hírlevél
CSR hírek