Gyermektábor a Rabennél

Nyomtatás | PDF letöltése

Sok szülőnek fejfájást okozott az, hogy a nyári szünidőben hogyan biztosítson állandó felügyeletet gyermeke számára, mivel általában nem tart ki két és fél hónapig a táboroztatás nyújtotta lehetőség vagy a nagyszülők által felajánlott segítség. A Raben Trans European Hungary Kft. újra napközis tábort szervezett négy héten keresztül, Dunaharaszti telephelyén.

2017. július végén és augusztus elején újra a munkatársak gyermekeitől volt hangos a Raben nagy tárgyalója, ami a fiatalok számára lett átrendezve játszószobává.  A Mézeskalácsház Családi Napközi és Játszóház munkatársai felügyelték a gyerekeket, és biztosították a napközi programjait.

Számos a kézügyességet és kreativitást fejlesztő játék mellett a közlekedésbiztonság és a környezetvédelem is szerepet kapott.

"A gyerekek alig várták a csütörtököt, mely a minden héten megszervezett közlekedési napot jelentette. Az általuk felrajzolt pályát és a közlekedési táblákat használták saját biciklivel / rollerrel, mindezt a KRESZ szabályainak betartásával. Az utolsó napon pedig még a Rabenes teherautót is megnézhették közelebbről a gyermekek, hogy milyen is az a jármű, mely a játékokat eljuttatja a boltokba.” – mesélte Mészáros Krisztina, a Mézeskalácsház Családi Napközi és Játszóház vezetője.

„Az idei év volt a második alkalom, hogy megrendeztük a tábort; idén annyi különbséggel, hogy a tavalyi három hét helyett most már négy héten át. Látjuk, hogy igény van rá, segítség a szülőknek, ezért fontosnak tartjuk cégünk ezen programját folytatni jövőre is.” – mondta Bolyki Ágnes, a Raben PR és marketing szakértője, CSR koordinátora.

A kezdeményezés a vállalat társadalmi felelősségvállalási stratégiájára alapozva a munkatársak igényét, véleményét meghallgatva jött létre 2016-ban először.

01.09.2017
Hírlevél