Ewald Raben az év vállalkozója Németországban

Nyomtatás | PDF letöltése

Ewald Raben, a Raben Group vezérigazgatója megkapta a 2018-as LEO díjat az “Év vállalkozója” kategóriában a Deutsche Verkehrs-Zeitung-tól 2018. március 23-án. Ewald Raben ünnepélyes gála keretében vette át a díjat a hamburgi Curiohaus-ban.

A Deutsche Verkehrs-Zeitung 2007 óta minden évben átadja a LEO díjat egy a logisztikában kiemelkedő személynek. A zsűri, amelynek elnöke a DVZ vezető szerkesztője, Harald Ehren, menedzsereket, cégvezetőket és jövőbe mutató víziókkal rendelkező embereket tüntet ki különböző kategóriákban, beleértve az “Év vállalkozóját”

“Örülök, hogy átvehetem ezt a díjat. A Raben Group egy családi cég, legfontosabb értékeink a vállalkozó szellem bátorsággal és kitartással vegyítve, valamint a tapasztalat és az új célok elérésére való törekvések megfelelő kombinációja. Logisztikai szolgáltatóként támogatni akarjuk ügyfeleink üzleti ambíciót testreszabott megoldásainkkal, minden erőfeszítésünk végső célja pedig az, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújthassuk. Saját üzemeltetésű németországi hálózatunk ezeknek logikus következménye. Nagyobb rugalmasságot biztosít számunkra, és segít, hogy kapacitásunk összes előnyét kihasználjuk, ezzel szolgálva ügyfeleinket.” - mondta Ewald Raben.

A LEO a Logistics, Excellence és az Optimisation (Logisztika, Kiválóság, Optimalizáció) szavak rövidítése. A díjakat a következő három kategóriában adják át: vállalkozók, innovációk, és életműdíj a logisztikában. A LEO díj azért lett létrehozva, hogy kitüntessenek olyan embereket, akiknek a neve összeforrt valamilyen nagyon különleges szolgáltatással, rendkívüli társadalmi felelősségvállalással vagy újító ötletekkel.  A díjat korábban megkapta többek között Klaus-Michael Kühne, Bernhard Simon, Heinz és Dr. Hugo Fiege, Erich Staake, Susanne Meier, Josef Hattig, Gudrun Winner-Athens és Klemens Rethmann.

A németországi hálózatról további információk elérhetőek ide kattintva.

27.03.2018
Hírlevél