Figyeljünk oda a környezetünkre! – ez az üzenete a Raben egy hetes programsorozatának

Nyomtatás | PDF letöltése

Június közepén került megrendezésre a Raben Trans European Hungary Kft.-nél a fenntarthatóság és a környezetre való odafigyelés jegyében a környezetvédelem hete.

„A munkatársakkal, ügyfelekkel beszélgetve, véleményüket megkérdezve döntöttünk úgy, hogy ezentúl egy hetet az évben csak a környezetvédelemnek szentelünk azzal a céllal, hogy felhívjuk mindenki figyelmét ennek fontosságára is. „ – mesélte Bolyki Ágnes a Raben Trans European Hungary Kft. PR és marketing szakértője, CSR koordinátora.

Naponta olvashattak különböző témákban cikkeket a munkatársak, melyet hírlevél formájában küldtünk részükre, élelmiszertermelés- és fogyasztási szokások, tudatos ruházkodás, hulladékgazdálkodás, vízhasználat és közlekedés kerültek a témák sorába. Ezen felül látványos képek díszítették a hirdetőtáblákat és falakat, hogy elgondolkodásra ösztökéljék a munkatársakat a természet védelmét illetően.

A hét különlegessége a Raben történetében először megrendezett kukafestő verseny volt. Új generációs vízbázisú spray-kek kellett szemétgyűjtőket festeni négy fős csapatokban, egy óra alatt. Ezek spray-ek vízbázisuknak köszönhetően egészség- és környezetkímélőbbek, az oldószeres spray-khez képest. A csapatok lelkesedése, együttműködése és kreativitása rendkívüli volt.

„Az évente megrendezésre kerülő Egészség hét tapasztalatira alapozva érdemes évente több napot szentelni egy-egy különösen fontos témának. A munkatársak nemcsak várják, de időről időre egyre több ötletet és javaslatot is tesznek, hogy miről szeretnének hallani, olvasni.” – mondta Bolyki Ágnes

„ Egy környezettudatos cégkultúrába a szelektív hulladékgyűjtésen túl az is beletartozik, hogy dolgozóink szemlélet próbáljuk egyre környezettudatosabbá formálni. Apró dolgokra hívjuk fel figyelmüket, melyek kevés tudatossággal meghatározhatják unokáink jövőjét. - véleményezte Horváth Teréz a Raben Trans European Hungary Kft. minőségirányítási vezetője.

27.06.2017
Hírlevél