Raben logo
csm_baner_www_e29da4a0f5.jpg

Élesítette új honlapját a Raben Group

2020.10.25
Megfelelni az ügyfelek igényeinek: a Raben Group számára mindig ez a fő hajtóerő. A vállalat célja, hogy az innováció éllovasai között szerepeljen, nem csupán a logisztikában. Az újonnan beüzemelt weboldal lehetővé teszi többek között a szállítási információk gyors elérését és az egyedi ügyféladatokhoz való egyszerű hozzáférést. Emellett kapcsolatot teremt az ügyfelek és a cégcsoport munkatársai között, akik csaknem kilencven éve elhivatottan dolgoznak saját szakterületükön.

A digitalizáció ütemének gyorsulásával és a megbízható adatokhoz való hozzáférés jelentőségének növekedésével elengedhetetlenné válik, hogy a szolgáltatók hatékony és dinamikus eszközök révén tartsák a kapcsolatot az ügyfeleikkel. Ezt szem előtt tartva, valamint a legújabb online irányvonalakhoz igazodva indította el új weboldalát a Raben Group 2020. október 22-én.

„Új honlapunk a változó online világra adott válaszunk ügyfeleink könnyebb kiszolgálása érdekében és az ő elégedettségükért.” – mondta Katarzyna Bartkiewicz, a Raben Group digitálismarketing-menedzsere. „A weboldal hősei a munkatársaink – a mi szóhasználatunkkal ’People with Drive' –, akik ugyanolyan eltökéltséggel valósítják meg a honlapunkat, mint ahogy magát a Raben Groupot is építik. Ezzel a megjelenítéssel azt szeretnénk megmutatni a látogatóinknak – ügyfeleinknek és leendő munkavállalóinknak –, hogy tele vagyunk energiával, elkötelezettséggel, és mindenekelőtt egy jól szervezett csapatot alkotunk, amely mindenkor készen áll az új kihívásokra.”

Az új kialakítás a felhasználói élménnyel kapcsolatos legújabb elvárásoknak is megfelel. A letisztult menü, amelyből valamennyi fontos funkció elérhető, az egyszerű ajánlatkérő űrlapok, vagy a Raben Groupot bemutató érdekes videók mindössze néhány a látogatókra váró újdonságok közül.

A modern és dinamikus megjelenés azonban nem minden. Az új honlap felhasználói élvezhetik az ügyféloldalakhoz történő egyszerű hozzáférés, a továbbfejlesztett telephelykereső, a szállítási információk gyors lekérdezésének és az oldal offline megjelenítésének előnyeit is.

A könnyű görgetésnek és a menüpontok kialakításának köszönhetően az új honlap tartalmait azok is könnyen elérhetik, akik a mobileszközöket részesítik előnyben. A felhasználói élmény további javítása érdekében a Raben Group az innovatív TYPO3PWA formátum szerinti kialakítás mellett döntött. A progresszív internetes alkalmazások (Progressive Web Applications – PWA) ötvözik a honlapok és a mobilapplikációk legjobb tulajdonságait, ebből adódóan az új oldal a korábbinál sokkal gyorsabb lett, és lassú kapcsolat esetén, vagy akár hálózati csatlakozás nélkül is működik.

A honlap elkészítéséhez szükséges technológiai, szakmai hátteret a fejlett webes és e-kereskedelmi megoldások megvalósítására szakosodott Macopedia nyújtotta. A két cég több mint öt éve dolgozik a Raben honlapjának fejlesztésén, mindig újabb funkciókat téve elérhetővé. A legfrissebb változatban a Macopedia a felhasználói élményt meghatározó grafikai tervezés, a TYPO3 tartalomkezelői rendszer, valamint a honlap TYPO3PWA szerinti felépítéséért felelt.

Szerző

Bolyki Ágnes

marketing és PR szakértő