Munkatársaink véleménye a cégről

Nyomtatás | PDF letöltése

" Már az első napon egy 100%-ban segítőkész és profi csapatot ismerhettem meg, akik valóban készséggel segítenek a területet érintő kérdésekben. Felismeri a cég gyengeségeit és folyamatosan arra törekszik, hogy a versenytársak között ne csak egy legyen, hanem a szektor „zászlós hajója” "
- Attila, Key Account Manager

"Jó csapatban dolgozhatunk és közel van."
- Károly, raktári dolgozó

"Kislányom megszületése után nagyon sok félelmem volt hogy, hogy tudok visszatérni a céghez. Hogy fogják fogadni, ha a gyermekem betegsége miatt kiesek a munkából…. Szerencsére sem a visszatérésemmel, sem a kislányom betegsége miatti kiesésem soha nem okozott problémát.  Szívből fogadtak a régi illetve az új kollégák is, amikor két év után újra munkába álltam. Segítőkészek voltak velem. Bátran ki merem jelenteni, hogy cégünk a legcsaládcentrikusabb cég!
Már lassan 9 éve dolgozom itt mint adminisztrátor. Nagyon szeretem a munkámat, szeretek itt dolgozni."
- Zulejka, adminisztrátor

"1. Hosszú távon nézve (már pedig elég régi bútor vagyok) azt látom, hogy a Raben, mint egész cégcsoport,  intenzíven fejlődik – ami számomra azt jelenti, hogy ez egy stabil munkahely; nem kell aggódni attól, hogy napról napra felszámolják, eladják.
2. Több példáját (beleértve saját magam) látom annak, hogy lehet itt karriert csinálni megfelelő elszántság (és, persze, némi szerencse is) mellett.
3. Személyes tapasztalatom az, hogy rugalmas és  gyorsan döntő/reagáló cég  vagyunk más nagy nemzetközi szállítmányozókkal szemben – ami megint egy jó perspektíva ha hosszú távon gondolkodunk.
- Wojtek, üzletfejlesztési vezető

„Szívesen dolgozom olyan munkahelyen, ahol elismerik a munkámat, egyúttal mindig számíthatok a munkatársakra és a vezetőimre egyaránt. Jó érzés, hogy egy stabil háttérrel rendelkező vállalat áll mögöttünk, ahol egy csapatként dolgozunk, kiegészítjük egymást és közösen minden feladatot meg tudunk oldani!”
- Brigitta, számviteli csoportvezető

"2016-ban egy héttel az államvizsgám után kaptam lehetőséget a Rabennél pályakezdőként, mint logisztikai adminisztrátor. Rengeteg új dolgot tanultam és tapasztaltam meg. Később a vállalat pénzügyi osztályára kerültem, mint könyvelő majd mint szegmens kontroller. Mivel mindig is a pénzügy területén képzeltem el magam, így nagyon örültem a lehetőségnek.  Számomra a Raben rengeteg szakmai fejlődést és szakmai kihívást jelent, melyet jó hangulatban, rendkívül segítőkész és kedves kollégák segítségével élhetek meg a mindennapokban."
- Martin, könyvelő és szegmens kontroller

"Szeretek itt dolgozni, mert minden segítséget megkapok a kollégáktól. Önállóan, de a csapat részeként tudok dolgozni, ezért jó választásnak tartom a Rabent."
- Gábor, Key Account Manager

"Stabil munkahely, megbízható, korrekt juttatások."
- Ilona, csoportvezető

"Több mint egy éve vagyok a vállalat dolgozója. Nagy kihívás volt számomra, mert teljesen más területről jöttem, így az új rendszerek megismerése és a teljesen eltérő szabályozás nem volt egyszerű az első időszakban. Azonban a kollegák nagyon sokat segítettek, támogattak és bármilyen felmerülő kérdésben még a mai napig segítséget tudok Tőlük kérni nem csak a saját területemen, de vállalati szinten is!
Szakmai szempontból is sokat fejlődtem és sokat tanultam, amihez szintén a megfelelő szakmai támogatást kaptam, és kapom is a mai napig, valamint úgy érzem, hogy az elkövetkezendő jövőben is folytatódni fog ez a fejlődés! Nem bántam meg, hogy a Raben cégcsoport tagja lettem."
- Magdolna, könyvelő

"Időben megkapom a fizetést, lakóhelyemhez közel található, így keveset kell utazni és biciklivel is könnyen elérhető a vállalat.
- Imre, targoncás

"Kellemes légkör, fejlődési lehetőség, rugalmas beosztás."
- Ádám, raktári csoportvezető

„Azért szeretek a Raben-nél dolgozni, mert habár az üzletprofilunk a logisztikai szolgáltatásokra korlátozódik, mégis, mint informatikus, minden nap más és más kihívásokkal találkozom a munkám során, amelyek megoldásához nem csak szakmai felkészültség, de néha nagy adag kreativitás is szükségeltetik. Nem lehet megunni. Már nyolcadik éve dolgozom a Raben-nél, de mai napig olyan érzésem van, mintha egy startup cég lenne. Az egész olyan friss és fiatalos. ”
- Imre, informatikus

„Már több, mint két éve dolgozok a Rabennél. Mindenkinek bátram merem ajánlani a céget, mert
rendkívül megbízható, nagy hangsúlyt fektetnek az egyéni fejlődésre, a karrierépítésre. Anno az állásinterjúmon a főnökasszonyom mondta, hogy „ha szeretsz majd itt dolgozni, és egymásnak megfelelünk, akkor akár innen nyugdíjba is mehetsz”.
És igaza volt/van, mert ez az a munkahely amely mindenben megfelel az elvárásaimnak, mint pl.: karrier, munkahelyi légkör, fizetés.”
- Zita, adminisztrátor

Munkatársaink azonos értékeket képviselnek.

Jelentkezzen!
Keressen!
Bán EnikőHR generalistaE-MAIL
Munkatársaink mondták..

Hallgassa meg!