Romániába szállíttat?
Megoldjuk Önnek 1-2 nap alatt!

Amiért ügyfeleink bennünket választottak:

  • új tagvállalatunknak köszönhetően Románia még könnyebben elérhető
  • dedikált kapcsolattartó
  • stabil nemzetközi háttér
  • hálózatunknak köszönhetően teljes európai lefedettség
  • teljes körű EKÁER - és vámügyintézés

Hallgassa meg egyik ügyfelünk, az Anda Present Kft. véleményét rólunk!

Kérdése van romániai szállítmányozással kapcsolatban? Kérjük adja meg elérhetőségét az alábbi formalapon és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

 

Tájékoztatjuk, hogy a Raben Trans European Hungary Kft. a nyomtatvány kitöltése során felvételre kerülő személyes adatait a cég ’Adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzatának’ megfelelően kezeli, amelyet megtekinthet a cég honlapján (www.raben-group.com). A kérdése kapcsán megadott személyes adatainak kezelésének hozzájárulását az Információs önrendelkezési jogról és információszabadságtól szóló törvény 6 § (6) bekezdése alapján vélelmezzük.

Akik bennünket választottak:Miért a Raben?


A Raben Group 2010 óta működik Magyarországon. A vállalat átfogó logisztikai szolgáltatások széles skáláját illetve közúti- tengeri- és légi szállítmányozást kínál az ellátási lánc teljes spektrumában. Modern és kompetens partner gyűjtő- rész- és komplett rakományok disztribúciójában mind belföldön, mind nemzetközi viszonylatban. Egyénre szabott logisztikai megoldásokat ajánlunk ügyfeleinknek, vállalatuk méretétől és az iparágtól függetlenül. 

 

Kérdés esetén keresse munkatársunkat:

Czijáky Szilvia
értékesítési vezető
Raben Trans European Hungary Kft.
tel. +36 (24) 502 008 
e-mail: ajanlatkeres.ro@raben-group.com