Romániába szállíttat?
Megoldjuk Önnek 1-2 nap alatt!

Amiért ügyfeleink bennünket választottak:

  • új tagvállalatunknak köszönhetően Románia még könnyebben elérhető
  • dedikált kapcsolattartó
  • stabil nemzetközi háttér
  • hálózatunknak köszönhetően teljes európai lefedettség
  • teljes körű EKÁER - és vámügyintézés

Hallgassa meg egyik ügyfelünk, az Anda Present Kft. véleményét rólunk!

Kérdése van romániai szállítmányozással kapcsolatban? Kérjük adja meg elérhetőségét az alábbi formalapon és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

 

Kérjük vegye tudomásul, hogy személyes adatainak kezelője a Raben Trans European Hungary Kft., Jedlik Ányos u.31, 2330 Dunaharaszti. Adatai megosztásra kerülhetnek más vállalatokkal a cégcsoporton belül azok összegyűjtésének eredeti célját szolgálva.

A személyes adatok megosztása önkéntes, de szükséges az árajánlat elkészítéséhez. Adatai a jóváhagyásának megfelelő célból lesznek kezelve, összhangban az Európa Tanács és az Európai Parlament EU 2016/679 Szabályának 6 (1) pontjával. Joga van, hogy hozzáférjen személyes adataihoz, kijavításukat, törlésüket, vagy használatuk korlátozását kérje, megtagadja használatukat, beleértve az adatok hordozhatóságát. Személyes adatai addig lesznek felhasználva, amíg a cél teljesül, ami miatt kezelésre kerültek. Ha a jóváhagyás marketing célokra, vagy hírlevélre vonatkozott, visszavonásig érvényes (ezt bármikor meg lehet tenni a „leiratkozás”-ra kattintva a hírlevél végén). Adatait olyan vállalatok kaphatják meg kizárólag, amelyek a Raben Group számára szolgáltatást végeznek, annak weboldalával, vagy hírlevél terjesztő rendszerével kapcsolatban. Joga van panaszt benyújtani a Nemzeti Adatvédelmi Hatóság felé.
A Raben Group 2010 óta működik Magyarországon. A vállalat átfogó logisztikai szolgáltatások széles skáláját illetve közúti- tengeri- és légi szállítmányozást kínál az ellátási lánc teljes spektrumában. Modern és kompetens partner gyűjtő- rész- és komplett rakományok disztribúciójában mind belföldön, mind nemzetközi viszonylatban. Egyénre szabott logisztikai megoldásokat ajánlunk ügyfeleinknek, vállalatuk méretétől és az iparágtól függetlenül. 

 

Kérdés esetén keresse munkatársunkat:

Molnár Gábor
értékesítési vezető
Raben Trans European Hungary Kft.
tel. +36 (24) 502 008 
e-mail: sales.hu@raben-group.com