Útmutató új ügyfeleknek

Nyomtatás | PDF letöltése
Hogyan érhetem el az illetékes személyt, aki megadja számomra a kívánt szolgáltatással kapcsolatos tájékoztatást?

Kérjük, válassza a ’Kapcsolat’ menüpontot és a kereső mezőben adja meg a város irányítószámát.  Ekkor megkapja az adott régiót kiszolgáló telephely elérhetőségét, az egyes szolgáltatásokért felelős személyek telefonszámát tartalmazó listával együtt. 

Milyen szolgáltatásokat nyújt a Raben Group?

Kérjük, olvassa el kínálatunkat a ’Szolgáltatások’ menüpontnál.
A ’Gyors kapcsolat’ –nál találja az illetékes munkatársunk elérhetőségét, aki áll szíves rendelkezésére az adott szolgáltatást illetően.

Nem tudom, mely szolgáltatás lenne számomra a legmegfelelőbb. Kit keressek?

Kérjük, válassza a ’Kapcsolat’ menüpontot és a város irányítószámának megadásával megtalálja a Raben Group önhöz legközelebbi telephelyét.

Az ügyfélszolgálatunk illetékes munkatársa segíteni fog a legjobb megoldás kiválasztásában és a megfelelő szakemberhez irányítja önt, aki elkészíti az együttműködésre vonatkozó ajánlatot. 

Hol vehetem igénybe a Raben Group szolgáltatásait?

A Raben Group vállalatai 11 országban megtalálhatóak: Lengyelországban, Németországban, a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, Ukrajnában, Litvániában, Lettországban, Észtországban, Magyarországon, Hollandiában és Romániában.   

A vállalatom olyan iparágban tevékenykedik, mely nincs felsorolva az ’Szektorok’ menüpontnál. A Raben Group számomra is nyújt logisztikai szolgáltatásokat?

A ’Szektorok’ menüpontnál található lista csak a fő ágazatokat sorolja fel, melyek számára szolgáltatásokat kínálunk, ügyfeleink azonban a gazdaság jóval szélesebb spektrumát képviselik. 

Hogyan tudom nyomon követni a szállítmányt?

Látogasson el honlapunkon az Ügyfélzónába. Válassza a Szállítmány nyomon követése gombot. A bejelentkezést követően használja az adott szállítmányhoz tartozó intuitív követő opciót az összes szükséges információ lehívására. Lehetőség van továbbá az egyszerűsített nyomtatvány használatára is, ahol bejelentkezés nélkül is megjelenik a szállítmány állapota, a szállítási szám megadását követően.

Hol kaphatom meg a szállítmánykövető rendszerbe történő bejelentkezéshez szükséges felhasználónevet és jelszót?

A myRaben-en található szállítmánykövető rendszer hozzáférhetősége érdekében töltse ki a regisztrációs nyomtatványt, vagy forduljon a helyi ügyfélszolgálati osztályhoz. A regisztrációs nyomtatvány elérhető a honlapon, az Ügyfélzónában, a Szállítmány követése gombra kattintva.

Hol találom a beszkennelt dokumentumokat?

A szállítmánykövető rendszerben (Track & Trace), a felhasználó nevével és jelszavával történő bejelentkezését követően. A bejelentkezéshez szükséges adatokat megkapja, ha felveszi a kapcsolatot az illetékes telephellyel.

Hogyan tudom biztosítani a szállítmányt?

Részletes tájékoztatást az ügyfélszolgálatunktól kaphat.

Hol találom az alapvető logisztikai szakkifejezések magyarázatát?

’Ügyfélzónában ’a ’Kifejezések magyarázata’ menüpontnál. 

Hogyan tudok reklamálni?

Miután rákattintott az ’Ügyfélzónára’, válassza a ’Reklamációk’ menüpontot.

Itt részletes tájékoztatást kaphat a reklamációs eljárással kapcsolatosan, megtalálható a reklamációhoz kitöltendő űrlap is és a ’Gyors kapcsolatnál’ illetékes munkatársunk.

Hol ellenőrizhetem az üzemanyagpótlékot, az árfolyamszámítást, illetve az útdíjakat?

Kérjük, lépjen be a főoldalra és kattintson az ’Ügyfélzóna’ gombra, majd válassza ki a kérdéses témát, hogy megtudjon minden szükséges információt. 

Mi az útdíj?

Az útdíj a szállítmányozási szolgáltatásokkal kapcsolatosan felmerülő további költség olyan útvonal esetén, melyre vonatkozik a kötelezően fizetendő elektronikus útdíj, illetve a díjköteles koncessziós autópályákon.

Mi az üzemanyagpótlék?

Az üzemanyagpótlék teszi lehetővé az átlagos havi gázolajárakon alapuló árak rugalmas módosítását. Az üzemanyagpótléknak köszönhetően kiküszöbölhető a Raben Group által nyújtott szolgáltatások árainak állandó változtatása. 

Hogyan lehet kiszámítani a CO2 kibocsátást a szállítmányra vonatkozóan, és hol tudom megnézni azt?

A CO2 kibocsátást kiszámoljuk a szállítmány útjának minden egyes szakaszára vonatkozólag. Ez kiterjed a cross-dock raktárakban igénybe vett közüzemi szolgáltatások CO2 kibocsátásaira is. Az adatok az ügyfelek kérésére elérhetőek az ügyfélszolgálati osztályon.

Telephelyek
Vegye fel a kapcsolatot a megfelelő telephellyel!
Hírlevél
Kifejezések
magyarázata