Raben hálózat Németországban

Nyomtatás | PDF letöltése

A 2018-as év kezdete a Raben Group számára Németországban a saját üzemeltetésű disztribúciós hálózat elindítását jelentette. A 2005-ös megjelenés óta a Raben folyamatosan fejlődött a német piacon. A vállalat immár készen áll, hogy országszerte szállítmányozási szolgáltatásokat nyújtson saját struktúráján keresztül. A Raben Germany független hálózat működése 32 saját telephelyen és összesen 46 depón alapul.

“Németország egyike Európa legnagyobb piacainak a maga 80 millió fogyasztójával.” - mondja Ewald Raben, a Raben Group vezérigazgatója. - “2018 végére Németország lesz a legfontosabb piac számunkra. Az idei év kezdete óta saját független hálózattal rendelkezünk az országban.”

Kevesebb mint 15 évvel azután, hogy a Raben belépett a német piacra, most már 3000 munkavállalót foglalkoztat a Német Szövetségi Köztársaságban működő tagvállalatában, hogy teljesítse megbízói elvárásait.

Daniel Rösch, a Raben Germany ügyvezető igazgatója: "Saját hálózatunk révén magasabb minőséget tudunk ajánlani ügyfeleinknek. Lapos szervezetünk, nagy rugalmasságunk és gyors döntéshozatali folyamataink miatt biztosítani tudjuk a hatékony szállítmányozást ésszerű árakon.  

Az elmúlt két évben a Raben Germany organikus növekedésen és célzott akvizíciókon keresztül pozícionálta magát, hogy megfeleljen a kihívásoknak szállítmányozói függetlensége által az általános szállítandó áruk piacán. A 2016/17-es év fordulója óta az Exice GmbH, az RLZ Baden GmbH, a SCHMALZ + SCHÖN logisztikai csoport, a Busse Logistik szállítmányozó cég, valamint a korábbi Rhenus telephely Fellbach-ban a Raben hálózatának részei lettek. A felsorolt, valamint további akvirált cégek a Raben Group német tagvállalatának integráns részeivé váltak.

A Raben Trans European Germany jelenleg 32 helyszínnel rendelkezik Németországban, 3.000 felkészült munkavállalónk, 2.000 körüli szállítójárművünk és korszerű technológiánk lehetővé teszik az áruk biztonságos és zökkenőmentes szállítását. A szolgáltatások palettáján megtalálhatóak az átfogó logisztikai megoldások ugyanúgy, mint a közúti szállítmányozás (belföldi és nemzetközi disztribúció, FTL [komplett rakományok], LTL [részrakományok] továbbá tengeri- és légi szállítások) Minden helyszínünk rendelkezik ISO 9001, ISO 50001, ISO 14001, HACCP és AEO-F minősítéssel.

26.03.2018
Hírlevél