Raben logo
logisztikai szolgáltatások Raben Magyarország your-partner-in-logistics

Raktárlogisztika

Számos logisztikai szolgáltatás egy helyen

Innovative solutions

Innovatív megoldások

10years_icon.svg

Több, mint 10 éves tapasztalat a magyar piacon

Modern infrastructure

Modern infrastruktúra

Wide range of additional services

Kiegészítő szolgáltatások széles köre

  • Innovative solutions

    Innovatív megoldások

Item 1 of 4
Átfogó raktárlogisztikai szolgáltatások egy kézből

Az európai piac egyik legnagyobb operátoraként a szállítmányozás mellett szerződéses logisztikai szolgáltatások széles skáláját nyújtjuk. Ezek keretében vállaljuk partnereink logisztikai feladatainak ellátását a teljes értékláncban, kapcsolatot teremtve a folyamat valamennyi résztvevője között. Ön megfogalmazza igényeit, mi pedig rendelkezésre bocsátjuk erőforrásainkat, így a komplett munkafolyamat terhét levesszük cége válláról.

A mi tudásunk az Ön szolgálatában
Raktárlogisztika – a teljesség igénye nélkül

A különböző iparágakban szerzett tapasztalatunknak, modern infrastruktúránknak és a folyamatos innovációra való törekvésünknek köszönhetően professzionális logisztikai szolgáltatások állnak az Ön rendelkezésére is. Raktározás, értéknövelő vagy webshop-támogatási megoldások? Rugalmasan alakítható, automatizálható folyamataink révén akár szezonális vagy részfeladatok ellátásában is hatékony támogatást nyújtunk vállalkozásának.

Logisztikai központjainkban modern környezetben, hatékony informatikai támogatás mellett biztosítjuk az adott árutípusoknak megfelelő körülményeket. Legyen szó élelmiszer-, autó-, vegyipari alapanyagokról vagy késztermékekről, nálunk a lerakodástól a komissiózáson át a kiszállításig biztos kezekben tudhatja áruját. Különös figyelmet szentelünk a veszélyes anyagok tárolásának: a gyúlékony árukat elkülönítve, a legszigorúbb biztonsági előírásoknak megfelelő módon raktározzuk, kezelésüket alapos szakismerettel bíró munkatársaink végzik.

Az általunk kínált logisztikai szolgáltatások között fontos szerepelt töltenek be a hagyományos raktározási feladatokon felül kínált extra megoldások. Ezeket a tevékenységeket a létesítményeinkben elkülönített területen, dedikált személyzettel végezzük.

              Csomagolunk. Ki, be, át és össze

A szállítmányozás szempontjából praktikus csomagolás gyakran nem azonos a kiskereskedelmi forgalomban használt kiszereléssel. Ilyenkor a beérkező nagyobb egységeket kisebbekre bontva, az ügyfelünk által választott eljárással újracsomagoljuk, címkézzük, és így készítjük elő a disztribúcióra.

               Különleges megoldások

Speciális termékkihelyezések, promóciók támogatására egyedi szettek és displayek összeállítását is vállaljuk. Adó- és vámraktári engedélyeink alapján jövedéki termékek kezelését, zárjegyezését is végezzük, továbbá egyedi igény szerint áruvédelmi matricával is ellátjuk.

Az online értékesítés támogatására kidolgozott logisztikai szolgáltatások egyre népszerűbbek. Ezek segítségével az internetes kereskedelemben részt vevő vállalkozások saját raktári infrastruktúra és járműflotta nélkül szolgálhatják ki ügyfeleiket. Ön értékesít, a továbbiakról mi gondoskodunk:

  • Raktározás és készletkezelés
  • Szállítmányok megrendelés szerinti összekészítése és feladása
  • Visszaküldött, sérült, cserére szoruló áruk kezelése egyedi megállapodásnak megfelelően
Kérdése van?
Állunk rendelkezésre! Vegye fel velünk a kapcsolatot!
europe map