Raben logo
Raben biztonságos szállítás your-partner-in-logistics

Üzletfolytonosság &

Kockázatkezelés

A biztonság

a DNS-ünkben van

Comprehensive process management

Rendszeres időszakonkénti felülvizsgálat

daily_conections_copy_icon.svg

Folyamatos működés

Dedicated customer services

Gyors és valós információk

Flexibility with variable volumes

Krízishelyzetekre tesztelt folyamatok

  • Comprehensive process management

    Rendszeres időszakonkénti felülvizsgálat

Item 1 of 4
biztonságos szállítás kockázatkezelés és üzletfolytonosság

Kockázatkezelés és üzletfolytonosság 

A tevékenységi körétől függetlenül minden szervezet ki van téve olyan eseményeknek, amelyek veszteségeket, vagy akár a tevékenység megszűnését okozhatják.

Hasonlóképpen bármely vállalat kerülhet olyan krízishelyzetbe, amelyet különböző belső (munkatársak, működési folyamatok) vagy külső tényezők (beszállítók, ügyfelek, versenytársak, véletlenszerűen bekövetkező események) eredményeznek. 


Fel vagyunk készülve az ilyen helyzetekre, miközben szilárdan hiszünk ebben a mottóban: Reméljük a legjobbat, de felkészülünk a legrosszabbra. 

Raben üzletkötés

Vállalati Kockázatkezelés (ERM)

Átfogó Vállalati Kockázatkezelési rendszert vezettünk be, amelynek a fő céljai:

  • emberi élet és egészség védelme,
  • a vállalat vagyonának és működőképességének a védelme,
  • a partnerek (pl.: ügyfeleink) érdekeinek a védelme,
  •  jó hírnevünk védelme.

Az ERM rendszer részeként kidolgoztunk egy módszert a lehetőségek és kockázatok azonosítására és értékelésére, meghatároztuk a lehetséges kimenetelek szintjeit és a konkrét események előfordulásának a valószínűségét a Vállalatcsoport és az egyes vállalatok esetében. Folyamatosan azonosítjuk, leírjuk és értékeljük a kockázatokat, és kockázatellenőrzési mechanizmusokat is bevezetünk. Rendszeres felülvizsgálattal garantáljuk a rendszer megfelelő működését. 

biztonságos szállítás menedzsment

Üzletfolytonosság menedzsment (BCM) 

Mindezt teljes egészében az Üzletfolytonosság menedzsmentre kialakított rendszer végzi. A BCM egy olyan rendszer, amelyet azért alakítottunk ki, hogy a vállalat hatékonyan működhessen, ügyfeleink kiszolgálása pedig zavartalan legyen a  nem várt események bekövetkezésekor is.

Létrehoztunk és bevezettünk egy csoport szintű utasítást, amely tartalmazza a részletes terveket és feladatokat a rendszer egyes elemei vonatkozásában. A vészhelyzeti terveket rendszeresen, évente legalább egy alkalommal teszteljük, amely lehetővé teszi számunkra a rendszer továbbfejlesztését. Továbbá a folyamat hatékony fenntartásának biztosítása érdekében a teljes rendszer az integrált irányítási rendszerek része lett, amelyeket rendszeresen felülvizsgálunk és ellenőrzünk.  

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a véletlenszerű események és a külső tényezők ne befolyásolják negatívan szolgáltatásaink minőségét.