Raben logo
csm_raben-eml-landing-header_945f1580dc.png your-partner-in-logistics

EML

Kézbesítési értesítés e-mailben

Az Ön ideje nekünk is érték!

Tudjuk, hogy az idő pénz. Azt is, hogy az elveszett idő pótolhatatlan. Ezért a kiváló minőség mellett szolgáltatásaink egyik legfőbb ismérve a pontosság. Ebből pedig nem csak Ön, hanem üzletfelei is profitálhatnak!

Hasznosnak találja az ETA-t? Az ügyfelei értékelni fogják az EML-t!

A Raben Group a raklapos szállítmányozó szolgáltatók közül Európában elsőként vezette be az érkezés várható idejének (ETA) meghatározására szolgáló megoldását. Világszínvonalú informatikai rendszerünk révén ez a kényelmi funkció kiemelkedő pontossággal szolgáltat valós idejű információt a küldemények mindenkori helyzetéről. Ezáltal transzparenssé válik a szállítmányozás folyamata, és tervezhetőbbé az ellátási lánc érintett szakasza.

Mit nyújt Önnek az EML?

  • Innovatív megoldást, amellyel növelheti ügyfelei elégedettségét
  • Díjmentes kényelmi szolgáltatást a sztenderd gyűjtőszállítmányozásban
  • Megbízható szolgáltatást teljes magyarországi lefedettséggel

Hogyan működik az EML szolgáltatás?

  • Amennyiben Ön regisztrált felhasználónk, kérje kapcsolattartójánál az EML szolgáltatás aktiválását díjmentesen. Erre csak az első alkalommal van szükség, a későbbi megrendelések során Ön választhatja ki, hogy kívánja-e használni.
  • Adja meg címzettje e-mail-címét a myOrder felületén.
  • Amikor Ön szállítási megbízást nyújt be, rendszerünk automatikus e-mailt küld az Ön címzettjének a kézbesítés várható dátumával.
  • A kiszállítás napján kora reggel újabb értesítést küldünk a kézbesítés várható idejéről (ETA), +/- 1 óra pontossággal. Az e-mailben szereplő azonosító és link segítségével az Ön küldeményének címzettje folyamatosan nyomon követheti a szállítmány aktuális státuszát.
mesh

LÉPJEN KAPCSOLATBA MUNKATÁRSUNKKAL, ÉS VEGYE IGÉNYBE ÖN IS!