Raben logo
szállítás csapat Raben your-partner-in-logistics

Szolgáltatások

Szállítás, disztribúció és logisztika

Szállítás és raktározás az ön igényeire szabva

Szállítás, tárolás vagy vámkezelés? Az európai és a hazai logisztikai szektor meghatározó szereplőjeként szolgáltatások széles spektrumát kínáljuk ügyfeleinknek. Piacismeretünk, sokrétű tapasztalatunk és nemzetközi kapcsolataink révén rugalmasan valósítjuk meg a raklapos szállítmányozás valamennyi módozatát. Emellett hatékony válaszokat adunk partnereink raktárlogisztikai igényeire is, igazodva számos gazdasági ágazat sajátosságaihoz.

Logisztikai szolgáltatóként lételemünk, hogy folyamatosan mozgásban legyünk – csak így válik lehetővé, hogy az ön küldeményei mindig kellő időben eljussanak rendeltetési helyükre, határainkon innen és túl. Ha pedig hatékony tárolási megoldásra van szüksége, korszerű raktárainkban biztonságban tudhatja alapanyagait, késztermékeit vagy webáruházi készletét.

Szállítás földön, vízen, levegőben

Naponta mintegy 9000 teherautónk kel útra szerte Európában, a nemzetközi disztribúció azonban a közúti szállítmányozáson felül gyakran követeli meg a légi vagy a tengeri útvonalak használatát is. Legyen szó bármilyen járműről vagy útvonalról, hozzáértő munkatársainknak és kiterjedt partnerhálózatunknak köszönhetően nincs elérhetetlen úti cél.

Szerződéses logisztika

Ideális választás mindazon vállalkozások számára, amelyek professzionális szolgáltatóra bíznák a hagyományos raktári tevékenységek ellátását. Szerződéses logisztikai (más néven raktárlogisztikai) megoldásainkkal levesszük ügyfeleink válláról a raktározással, a különböző csomagolási, címkézési, kézbesítési feladatokkal járó terheket. További információkat itt talál

Közúti szállítmányozás

Cégcsoportunk tizennégy európai országban mintegy 160 telephelyet működtet, rendszeres járataink a kontinens jelentős részét behálózzák. Ennek köszönhetően kedvező megoldásokat kínálunk rész- és gyűjtőrakományok szállítmányozására egyaránt. További információkat itt talál.

Teljes kocsirakományos szállítmányozás (FTL)

Szolgáltatásunk keretében járműveink kizárólag az ön küldeményét szállítják, átrakás nélkül a feladótól a címzettig. Gyorsaság, biztonság, rugalmasság, kiegészítő szolgáltatások széles skálája – ezt kínáljuk önnek is. További információkat itt talál.

Hűtöttáru-logisztika

Frissesség mindenekelőtt – ha élelmiszerről vagy egyéb romlandó termékről van szó, az idő és a megfelelő szállítási, tárolási feltételek a legfontosabbak. Ehhez járul hozzá raktáraink magas műszaki színvonala és a mi szakértelmünk, amely által a hűtött áruk ellátási láncának kulcsfontosságú részét alkotjuk. További információkat itt talál.

Tengeri és légi szállítmányozás

Gyakran Európán belül is, de a kontinens határain túl szinte kizárólag a tengeri és a légi úton történő szállítás jöhet szóba. Tapasztalt, vámügyekben is jártas csapatunkkal, globális ügynöki hálózatunkkal állunk az ön rendelkezésére is, hogy küldeményét a világ túlsó végére is gond nélkül eljuttathassa. További információkat itt talál.

B2C innovatív szolgáltatáscsomag

Webshoplogisztikai kínálatunk lépést tart az internetes kereskedelem és a csomagszállítás rohamos bővülésével. Ha hagyományos vagy webáruházat működtet, ajánlatunk önnek szól: raklapos szállítást igénylő küldeményeinek kézbesítését egyedi szolgáltatásokkal kiegészítve vállaljuk. További információkat itt talál.

Kérdése van?
Állunk rendelkezésre! Vegye fel velünk a kapcsolatot!
europe map
ETA
...melynek segítségével precízen meghatározható az Ön szállítmányának tervezett kiszállítási ideje