Raben logo
csomagszállítás várható érkezési idő your-partner-in-logistics

ETA

várható érkezési idő

Ügyfeleinkkel és a címzettekkel folytatott párbeszédek rávilágítottak arra, hogy mennyire fontos a küldeményekre vonatkozó egyszerű és tényszerű információ azok kézbesítésére vonatkozóan, amelyek lehetővé teszik, hogy nyomon kövessék azok útját, és a kiszállítás időpontját figyelembe véve időzíthessék tevékenységeiket. 

Megbízható információkat nyújtunk Önnek és vállalkozásának, így jobban tudja tervezni saját működését.

Miért annyira különleges az ETA?

  • Dinamikus, valós idejű információk
    a küldemény kézbesítési időpontjáról
  • Logisztikai folyamatok átláthatósága
  • Lehetőség a munka megtervezésére
    a tényleges kiszállítási időtől függően
mesh
Raben Group ETA várható érkezési idő

Hogyan működik az ETA?

Az ETA számításának alapja a vezető mobil eszközének GPS-pozíciója. A gépkocsivezető a szállítást a tervezett útvonal szerint hajtja végre, a kézbesítési és átvételi helyek érintésével. A mobil eszköz kommunikál a Raben Group informatikai rendszerével, feldolgozza ezeket az információkat, majd elérhetővé teszi azokat a mytrack & track alkalmazásban a myRaben.com portálon. Így az ügyfelek olyan ETA információkat kapnak, amelynek pontossága +/- 2 óra.

Megnövekedett forgalom, balesetek, a lerakodási helyek sorrendjének megváltozása, vagy egyéb előre nem látható ok miatt a rendszer automatikusan frissíti az ETA információt, amennyiben az eltérés az előzőleg kiszámított értéknél 60 percnél több.

Tudjon meg többet!