Raben logo
Raben Group speditőr csapat your-partner-in-logistics

Rólunk

Családi vállalkozásból nemzetközi speditőr

ország

 +

telephely

 m 2

raktárkapacitás

küldemény évente

mesh background mesh background
Az egyfős fuvarozó cég és a nemzetközi speditőr

Ami egykor voltunk, és amivé mára váltunk. Történetünk már több mint 90 éve íródik. A mai Raben Group egy egyszemélyes holland speditőr vállalkozásból fejlődött Európa egyik legjelentősebb szállítmányozó és logisztikai cégcsoportjává. Ma 15 országban mintegy 160 telephelyet, összesen 1,3 millió négyzetméternyi raktárterületet működtetünk. Naponta 9000 teherautót indítunk útnak szerte a kontinensen, és 10 ezer munkatársunk dolgozik ügyfeleink mindenkori igényeinek kielégítéséért – innovatív megközelítéssel és egyedi megoldásokkal.

Nemzetközi szolgáltató családi alapokon

A Raben Group kis, közép- és nagyvállalatoknak nyújt „emberarcú” logisztikai szolgáltatásokat. Ez az együttműködési stílus a partnerségen és a bizalmon alapul. Vállalatunk szellemisége az 1931-es alapítás óta változatlan: az üzleti életben a sportszerűségre törekszünk, mert hiszünk abban, hogy a jövő a kölcsönös őszinteségen alapuló kapcsolatoktól lesz jobb.

Speditőr cégként a fenntarthatóság szolgálatában

Az elmúlt mintegy három évtized a folyamatos fejlődés és az európai piacokon történő dinamikus terjeszkedés jegyében telt. Vállalatcsoportunknak ma Lengyelországban, Németországban, Hollandiában, Csehországban, Szlovákiában, Ukrajnában, Litvániában, Lettországban, Észtországban, Magyarországon, Romániában, Bulgáriában, Görögországban, Olaszországban és Ausztriában több mint 160 telephelye van. Több ezer járművünk rója a kontinens útjait nap mint nap. Tisztán látjuk, hogy szállítmányozó cégként a környezetre gyakorolt hatást lehetséges és szükséges ellensúlyoznunk, éppen ezért stratégiánk egyre fontosabb eleme a fenntarthatóság. Ezen a téren úttörők, trendformálók kívánunk lenni – nem csupán „zöld” járművekkel és épületekkel vagy fásítási programokkal. Arra törekszünk, hogy valamennyi folyamatunkat a lehető leginkább környezetbaráttá tegyük, és örömmel látjuk, hogy ezt az üzleti magatartást partnereink is támogatják.

People with drive – a közösségformáló hajtóerő

A Rabent olyan emberek alkotják, akiket hajt a tettvágy. Egy olyan csapat, amely rajong a kihívásokért, és mindig egy célért küzd. Több mint 10 000 munkatársunk mindegyikét ösztönzi valami, ami előremozdítja a közösséget. Vállalkozószellemünk, energiánk és a jobbra való állandó törekvésünk különböztet meg minket másoktól.

Ha szállítmányozás, akkor Raben

Vállalatcsoportunk a legkülönfélébb iparágak szereplőinek nyújt fuvarozói, speditőri és raktárlogisztikai szolgáltatásokat. Partnereink többek között az autóipar, a vegyipar, az FMCG szektor, az elektronikai ipar és a kereskedelem területén tevékenykednek. Ennek a széles palettának köszönhetően egyedülálló ágazatspecifikus szaktudás birtokában vagyunk, továbbá sokszínű, kiegyensúlyozott ügyfélportfóliónk kivételes stabilitást biztosít számunkra.