Raben logo
Raben Group nemzetközi szállítás csapat your-partner-in-logistics

Raben Group Európában

Nemzetközi szállítás 90 év tapasztalatával

ország

 +

telephely

 m 2

raktárkapacitás

küldemény évente

mesh background mesh background
Family-friendly company

Családi vállalat

Organizational structure

Lapos szervezeti struktúra

Quick decisions

Gyors döntéshozatal

Innovative solutions

Innovatív megoldások

  • Family-friendly company

    Családi vállalat

Item 1 of 4
Raben Group Európában

Raben Group

15 európai ország, 90 éves tapasztalat, mintegy 1.300 000 m2 raktárterület és több, mint 160 telephely – igazán lenyűgöző történet és tevékenységi terület. Azonban a Raben Group nem a számokról szól, hanem az emberekről: 12 000 munkatársból álló nemzetközi csapat, tele energiával és a logisztika iránti szenvedéllyel, akiknek azonosak a törekvéseik, és azonos értékekben hisznek.

Raktárlogisztikai, belföldi és nemzetközi disztribúciós, friss áru logisztikai, tengeri és légi szállítmányozási és intermodális szállítmányozási szolgáltatásokat nyújtunk a különféle iparágakban tevékenykedő ügyfeleinknek. A mindennapokban közös utakat járunk, és az utak alatt nem csak az áruk A pontból B pontba történő szállítását értjük, hanem a hosszú távú célok elérését, a partnerség és pozitív kapcsolat kiépítését is. Mindez olyan egyedi értékké válik, amelyet átfogó és testreszabott logisztikai megoldások megtervezésén és biztosításán keresztül osztunk meg ügyfeleinkkel.

  • Raben Group telephelyek
  • partnerhálózat
Ewald Raben a Raben Group vezérigazgatója

Arra törekszünk, hogy trendteremtők legyünk szektorunkban hozzáadott értékekkel, fenntartható megoldásokkal. 


Ewald Raben,  Raben Group vezérigazgatója 

Nemzetközi szállítás professzionálisan

A Raben Group az elmúlt több mint 90 év alatt kis családi vállalkozásból kontinensünk egyik meghatározó logisztikai szolgáltató csoportjává fejlődött. A Hollandiából indult cég két generáció után Lengyelországban vett új lendületet, és terjesztette ki hálózatát Közép-Kelet-Európa nagyobb részére. Emellett nyugaton és északon is jelentős pozíciókat épített ki, partneri kapcsolatai révén pedig a teljes földrészt lefedi a nemzetközi szállítás terén végzett tevékenységével.

Az európai szállítmányozás kulcsszereplője

A Raben Group 15 országban 160-nál is több telephelyen mintegy 1,3 millió négyzetméternyi raktárkapacitást működtet. Több mint 10 ezer munkavállalónk azon dolgozik, hogy ügyfeleinknek minden igényt kielégítő logisztikai szolgáltatást nyújthassunk. A sztenderd, illetve egyedi raktári megoldásokon felül ennek része a nemzetközi szállítás is, amelynek keretében naponta mintegy 9000 teherautónk indul útnak kontinens-szerte. Cégcsoportunk elsősorban a gyűjtőszállítmányozás terén tett szert számottevő piaci részesedésre. Emellett a közúti, az intermodális, valamint a légi és a tengeri szállítmányozás különböző módozataira is átfogó megoldást kínálunk.

Kevesebb kilométer, fenntarthatóbb szállítmányozás

Kiterjedt európai depóhálózatunk, valamint kifinomult tervezési folyamataink lehetővé teszik, hogy a legfontosabb európai gazdasági régiók között közvetlen összeköttetést teremtsünk. Az útvonalak optimalizálása, valamint több ország árumennyiségének együttes kezelése révén rövidebb útvonalakon, hatékonyabban, környezettudatosabban tehetünk eleget nemzetközi szállítási megbízásainknak.

Nézze meg videónkat!