Raben logo
Raben nemzetközi szállítmányozó kamion your-partner-in-logistics

Nemzetközi szállítmányozás

Kapcsolatok határok nélkül

Önre szabott ajánlat akár 2 perc alatt!

Ajánlatkérés
conexiuni transport zilnice

Naponta induló járatok

trusted_network_of_international_partners_icon.svg

Megbízható nemzetközi partnerhálózat

own_custom_clerance_agences_icon.svg

Saját vámügynökségek

unique_solution_in_PL_DE_transport_icon.svg

Egyedi megoldások HU-PL viszonylatban

 • conexiuni transport zilnice

  Naponta induló járatok

Item 1 of 4

Tisztában vagyunk az Ön előtt álló kihívásokkal:

 • GYÁRTÁS ÉS DISZTRIBÚCIÓ: Az igény, hogy a gyártást közelebb helyezze a végfelhasználókhoz. A folyamatos és pontos kézbesítés fenntartásának nehézségei a szállítási kapacitások és a gépjárművezetők hiánya fényében.
 • KÖRNYEZETVÉDELEM: Ön hajlandó áldozni a fenntartható fejlődésre, és még környezetbarátabb termékek létrehozására. Ugyanez tükröződik az ellátási lánc-megoldások terén is.
 • DIGITALIZÁCIÓ: A digitalizáció alacsony szintje az ellátási láncban, a folyamatoptimalizációt nehezítő papíralapú dokumentumok sokasága, kevés tényleges adat a szállítási procedúráról, ami a megbízható, valós idejű információ hiányához vezet.

És van kész megoldásunk az Ön számára is!

 • GYÁRTÁS ÉS DISZTRIBÚCIÓ: Biztosítjuk önt afelől, hogy termékei gyorsan és időben érkeznek a rendeltetési helyükre, köszönhetően a hálózatos nemzetközi szállítási megoldásainknak:

  550 közvetlen nemzetközi összeköttetés naponta
  3100 gyűjtőjárat havonta
  70 000 küldemény havonta
 • KÖRNYEZETVÉDELEM: A rendszeres összeköttetések gyorsabb logisztikai folyamatot tesznek lehetővé, jól átgondolt szállítási hálózatunk pedig kevesebb üres kilométert és kisebb ökológiai lábnyomot eredményez. Környezetkímélő megoldásaink egész sorát alkalmazzuk, amelyek révén az ön vállalkozása is környezetbarátabb módon működhet.
 • DIGITALIZÁCIÓ: A myRaben rendszere gyors (24 órán belüli) ajánlatadást és a küldeményekről szóló teljes körű információt kínál.
  A szállítmány az ETA (a kézbesítés várható ideje) alapján is nyomon követhető, így ön mindig tudja, hogy éppen hol jár a küldeménye. Lehetőséget nyújtunk az ügyfelek vállalatirányítási rendszerével történő integrációra, továbbá olyan innovatív megoldásokat is választhat, mint a PCD (a kézbesítés fényképpel történő igazolása). Gyorsan és kényelmesen!
mesh
A nemzetközi szállítmányozás specialistája

Európa egyik legjelentősebb logisztikai szolgáltatójaként a nemzetközi szállítmányozás tevékenységünk meghatározó eleme. Tizenöt országban rendelkezünk saját érdekeltséggel, partnerhálózatunk révén pedig a földrész bármely pontja könnyen elérhető. Naponta több mint 9000 teherautónk indul el, hogy a kontinenst behálózó útvonalakon juttassa célba ügyfeleink küldeményeit – akár az Önét is!

Nemzetközi fuvarozás – rugalmasság felső fokon

Több magyarországi telephelyünkről is napi rendszerességgel indulnak nemzetközi járataink, amelyekkel Európa bármely országába jól tervezhető futási idők mellett szállítjuk el küldeményét. Eseti és rendszeres megbízások teljesítését egyaránt vállaljuk, miközben nagy fokú rugalmassággal kezeljük a szállítmányok méretét és tömegét: versenyképes feltételeket kínálunk, legyen szó egyetlen csomagról vagy egy teljes kamionnyi áruról.

Különleges küldemények, extra szolgáltatások

Kérje ajánlatunkat és mi megtaláljuk az Önnek legkedvezőbb megoldást teljeskocsi- vagy részrakományok nemzetközi fuvarozására, illetve gyűjtőszállítmányozási feladatokra egyaránt. Bízza ránk akár hűtést igénylő friss áruját vagy veszélyes (ADR) küldeményét is! Profi szakembereink, valamint speciális, nemzetközi szállítmányozási műveletekre is alkalmas járműflottánk révén számos iparág egyedi igényeinek kielégítésére is készen állunk. Állandó kapcsolatban vagyunk a Raben Group vámügynökségeivel, így igény szerint teljes körű vámügyintézés is a szolgáltatásunk részét képezheti.

Nemzetközi gyűjtőszállítmányozás

Kiterjedt európai hálózatunkkal hatékonyan aggregáljuk az akár több országból származó kisebb küldeményeket is, amelyek végül egy nagy szállítmányként érkeznek meg a rendeltetési ország célállomására.

Teljes kocsirakományos szállítás

A fuvareszközt kizárólag az ön szolgálatába állítva, átrakás nélkül kézbesítjük küldeményét. Rugalmas megrendelés-kezelést, és igény szerint egyedi, dedikált megoldásokat – például készenléti pótkocsikat – is kínálunk.

A nemzetközi gyűjtőszállítást és a teljes kocsirakomány szállítást a Raben Trans European Hungary biztosítja.

Kérdése van?
Állunk
rendelkezésére! Lépjen kapcsolatba velünk!
HU
Raben Trans European Hungary Kft.
Monostorpályi út 9/A.
4030 Debrecen
+36 24 502 000
Raben Trans European Hungary Kft.
Jedlik Ányos u.31
2330 Dunaharaszti
+36 24 502 000
Raben Trans European Hungary Kft.
Bermann Miksa utca 2
9027 Győr
+36 24 502 000
Raben Trans European Hungary Kft.
Barényi Béla utca 2
7636 Pécs
+36 24 502 000
csm_Raben_ETA_8d8ccf60af.jpg

Ismerje meg az Önre vonatkozó ETA-t (várható érkezési idő):

Ügyfeleink hozzáférést kapnak a myRaben platformhoz, amely megkönnyíti és kényelmessé teszi a szállítmányozási megrendelések leadását és a küldemények nyomon követését. Az ügyfelek számára megadjuk küldeményeik valós várható érkezési idejét.  Tudjon meg többet, és élvezze a myRaben használatát!