Raben logo
csm_baner_www_TL_TIR_1920x800_2_7e90d54b31.jpg your-partner-in-logistics

Nemzetközi szállítmányozás

We connect Europe

Direct daily transport connections

Több mint 600 közvetlen nemzetközi járat naponta

comprehensive_process_management_icon.svg

3100 gyűjtőjárat havonta

consolidation_and_deconsolidation_of_goods_icon.svg

Több mint 234 000 küldemény havonta

Experienced team of customs officers

Saját vámügynökségek

 • Direct daily transport connections

  Több mint 600 közvetlen nemzetközi járat naponta

Item 1 of 4

Tisztában vagyunk az Ön előtt álló kihívásokkal:

 • GYÁRTÁS ÉS DISZTRIBÚCIÓ: Az igény, hogy a gyártást közelebb helyezze a végfelhasználókhoz. A folyamatos és pontos kézbesítés fenntartásának nehézségei a szállítási kapacitások és a gépjárművezetők hiánya fényében.
 • KÖRNYEZETVÉDELEM: Ön hajlandó áldozni a fenntartható fejlődésre, és még környezetbarátabb termékek létrehozására. Ugyanez tükröződik az ellátási lánc-megoldások terén is.
 • DIGITALIZÁCIÓ: A digitalizáció alacsony szintje az ellátási láncban, a folyamatoptimalizációt nehezítő papíralapú dokumentumok sokasága, kevés tényleges adat a szállítási procedúráról, ami a megbízható, valós idejű információ hiányához vezet.

És van kész megoldásunk az Ön számára is!

 • GYÁRTÁS ÉS DISZTRIBÚCIÓ: Biztosítjuk önt afelől, hogy termékei gyorsan és időben érkeznek a rendeltetési helyükre, köszönhetően a hálózatos nemzetközi szállítási megoldásainknak:

  600+ közvetlen nemzetközi összeköttetés naponta
  3100 gyűjtőjárat havonta
  234 000+ küldemény havonta
 • KÖRNYEZETVÉDELEM: A rendszeres összeköttetések gyorsabb logisztikai folyamatot tesznek lehetővé, jól átgondolt szállítási hálózatunk pedig kevesebb üres kilométert és kisebb ökológiai lábnyomot eredményez. Környezetkímélő megoldásaink egész sorát alkalmazzuk, amelyek révén az ön vállalkozása is környezetbarátabb módon működhet.
 • DIGITALIZÁCIÓ: A myRaben rendszere gyors (24 órán belüli) ajánlatadást és a küldeményekről szóló teljes körű információt kínál.
  A szállítmány az ETA (a kézbesítés várható ideje) alapján is nyomon követhető, így ön mindig tudja, hogy éppen hol jár a küldeménye. Lehetőséget nyújtunk az ügyfelek vállalatirányítási rendszerével történő integrációra, továbbá olyan innovatív megoldásokat is választhat, mint a PCD (a kézbesítés fényképpel történő igazolása). Gyorsan és kényelmesen!
mesh

Önre szabott ajánlat akár 2 perc alatt!

Ajánlatkérés
map.png

Napi összeköttetések – nemzetközi raklapos szállítás

Használja rendszeres nemzetközi összeköttetéseinket, és élvezze egységes szállítmányozási hálózatunk előnyeit:

 • megbízható, kiszámítható árufelvétel és pontos kézbesítés Európa-szerte
 • átfogó, rugalmas közúti szállítmányozási megoldások
 • egyetlen küldeményazonosító a teljes útvonalon
 • szabványosított szállítási folyamatok
 • valós idejű, online küldeménykövetés

Cargo Classic

 • kézbesítés legfeljebb 48 órán belül
 • küldeménykövetés (SMS, e-mail, myRaben)
 • egyedi ajánlat (fizetési mód, raklapvisszagyűjtés, elektronikus dokumentumok)
 • költségoptimalizáció a rugalmas kézbesítési idők megtartása mellett

Cargo Premium

 • kézbesítés legfeljebb 24 órán belül
 • kiváló minőség optimális időben
 • átfogó szolgáltatás (küldemények ügyfeleknek történő kiszállítása, lerakodás, raklapvisszagyűjtés)
 • küldeménykövetés (SMS, e-mail, myRaben)
 • kiegészítő szolgáltatások széles köre
mesh
Shipment tracking

Teljes körű információ küldeményéről online

Ha bennünket választ nemzetközi szállítmányozási feladataihoz, korszerű online eszközeinkkel kényelmesen és gyorsan férhet hozzá az információkhoz.

 • myRaben – továbbfejlesztett küldeménykövetés, azonnali rendelésleadás, egyedi árazás és személyre szabható riportok
 • ETA – a szállítmány nyomon követésére szolgáló paraméter, amely valós idejű információt nyújt a kézbesítés várható idejéről
eco.png

Velünk az Ön szállítási művelete is zöldebb

 • A szállítmányozás valamennyi fázisában a CO2-kibocsátás mérséklésére és a karbonlábnyomunk mérésére összpontosítunk. A CO2 mennyiségét a beérkezett küldeményekre vetítve számítjuk.
 • A rendszeres, fix útvonalaknak köszönhetően a teherautóink mindig teljesen megrakodva, optimális raktér-kihasználtsággal közlekednek.
 • Régebbi járműveinket újakra cseréljük, amelyek megfelelnek az üvegházhatású gázok kibocsátására vonatkozó előírásoknak.
 • Gépkocsivezetőink tréningen sajátítják el, hogyan vezessenek gazdaságosabban – ezáltal környezetkímélőbben.
A nemzetközi szállítmányozás specialistája

Európa egyik legjelentősebb logisztikai szolgáltatójaként a nemzetközi szállítmányozás tevékenységünk meghatározó eleme. Tizenöt országban rendelkezünk saját érdekeltséggel, partnerhálózatunk révén pedig a földrész bármely pontja könnyen elérhető. Naponta több mint 9000 teherautónk indul el, hogy a kontinenst behálózó útvonalakon juttassa célba ügyfeleink küldeményeit – akár az Önét is!

Nemzetközi fuvarozás – rugalmasság felső fokon

Több magyarországi telephelyünkről is napi rendszerességgel indulnak nemzetközi járataink, amelyekkel Európa bármely országába jól tervezhető futási idők mellett szállítjuk el küldeményét. Eseti és rendszeres megbízások teljesítését egyaránt vállaljuk, miközben nagy fokú rugalmassággal kezeljük a szállítmányok méretét és tömegét: versenyképes feltételeket kínálunk, legyen szó egyetlen csomagról vagy egy teljes kamionnyi áruról.

Különleges küldemények, extra szolgáltatások

Kérje ajánlatunkat és mi megtaláljuk az Önnek legkedvezőbb megoldást teljeskocsi- vagy részrakományok nemzetközi fuvarozására, illetve gyűjtőszállítmányozási feladatokra egyaránt. Bízza ránk akár hűtést igénylő friss áruját vagy veszélyes (ADR) küldeményét is! Profi szakembereink, valamint speciális, nemzetközi szállítmányozási műveletekre is alkalmas járműflottánk révén számos iparág egyedi igényeinek kielégítésére is készen állunk. Állandó kapcsolatban vagyunk a Raben Group vámügynökségeivel, így igény szerint teljes körű vámügyintézés is a szolgáltatásunk részét képezheti.

Nemzetközi gyűjtőszállítmányozás

Kiterjedt európai hálózatunkkal hatékonyan aggregáljuk az akár több országból származó kisebb küldeményeket is, amelyek végül egy nagy szállítmányként érkeznek meg a rendeltetési ország célállomására.

Teljes kocsirakományos szállítás

A fuvareszközt kizárólag az ön szolgálatába állítva, átrakás nélkül kézbesítjük küldeményét. Rugalmas megrendelés-kezelést, és igény szerint egyedi, dedikált megoldásokat – például készenléti pótkocsikat – is kínálunk.

Shipment tracking

Ismerje meg az Önre vonatkozó ETA-t (várható érkezési idő):

Ügyfeleink hozzáférést kapnak a myRaben platformhoz, amely megkönnyíti és kényelmessé teszi a szállítmányozási megrendelések leadását és a küldemények nyomon követését. Az ügyfelek számára megadjuk küldeményeik valós várható érkezési idejét.  Tudjon meg többet, és élvezze a myRaben használatát!