Raben logo
csm_TL_baners_Hungary_NL_1d75dca4ad.jpg your-partner-in-logistics

Szállítmányozás Hollandiába

telephely

 m 2

raktárkapacitás

munkatárs

mesh background mesh background

Hollandia, a Raben Group bölcsője. Itt alapította fuvarozó vállalkozását a cégcsoport mai vezérigazgatójának nagyapja 1931-ben. Az azóta eltelt több mint kilenc évtizedben sok minden változott, az egyszemélyes üzlet Európa meghatározó logisztikai szolgáltatójává fejlődött, de értelemszerűen az „anyaországban” ma is teljes szolgáltatási palettával áll ügyfelei rendelkezésére a Raben. Szerződéses logisztika, export szállítmányozás Hollandiába Magyarországról, és rendszeres járatok az importküldemények számára.

A Raben Hollandiában három telephelyen mintegy 75 000 négyzetméternyi raktárat működtet, a létesítmények közül több is jelentős mértékben hasznosít megújuló energiát, így élen jár a zöld technológiák alkalmazásában. Az Oss, Etten-Leur és Roosendaal városában található depók országos lefedettséget biztosítanak. Az Ossban lévő központ egyben a Magyarországról naponta induló gyűjtőjáratok célállomása is – hazánkból a szállítmányozás Hollandiába csehországi és németországi átrakóközpontok értintésével valósul meg.

  • rendszeres napi gyűjtőjáratok magyarországi depókból
  • optimalizált útvonalak
  • árukonszolidáció csehországi átrakóközpontunkban
  • kézbesítés 3–4 napon belül
  • küldemények kézbesítése gyűjtő, teljes és részrakományos konstrukcióban
  • küldemények kezelése egyetlen csomagtól egy teljes kamionnyi mennyiségig
  • automatikus, akár azonnali ajánlatkészítés regisztrált ügyfeleinknek a myRaben platformon az aktuálisan elérhető legkedvezőbb feltételekkel
  • professzionális informatikai és adminisztratív támogatás
  • valós idejű információ a küldemény helyéről és státuszáról
mesh

Önre szabott ajánlat akár 2 perc alatt!

Ajánlatkérés
csm_Raben_terkep_Hollandia_db1ddd9094.png

Jelentős kereskedelmi potenciál

Hollandia gazdasága a magyarországihoz hasonlóan nyitott. Az ország jelentős szereplő olyan divatosnak számító ágazatokban, mint a mezőgazdaság, a technológia, az élelmiszeripar vagy a tiszta energiák. A hollandok hagyományosan törekednek az innovációra, ez is szerepet játszhat abban, hogy Hollandia az euróövezet hatodik legerősebb gazdasága, export tekintetében pedig az ötödik helyen áll. A magyarországi vállalkozások számára sok lehetőség áll nyitva, ha szeretnének tőkét kovácsolni e dinamikus nyugati gazdasággal való kapcsolatból. A Raben Group által működtetett közúti szállítmányozási összeköttetés költséghatékony és fenntartható megoldást jelent eseti vagy rendszeres exportküldemények számára. Emellett import irányban is naponta elvégezzük a küldemények felvételét, és a sztenderd futásidő mellett biztosítjuk a hazai kézbesítést.