Raben logo
it megoldások a szállítmányozásban your-partner-in-logistics

IT megoldások

Úton a technológiával

IT megoldások a szállítmányozásban


A technológiát emberek hozzák létre

Az informatikai szakemberek elkötelezett csapata, akik felügyelik a rendszerek biztonságát és megfelelő működését, az az alap, amelyre modern megoldásokat építünk. Integrált raktári és szállítási rendszereket vezettünk be az egész csoport működésébe, amelyeknek köszönhetően teljes ellenőrzés alatt tartjuk a raktári folyamatokat és optimalizáljuk a szállítási műveleteket. Az összes rendszert egy, az ügyfél számára látható platformon gyűjtjük össze - ez a myRaben.
 

IT megoldások folyamat automatizálás

Tökéletes szinergia


Az A és B pontok közötti szállítás nem csak a sofőr feladata. Egy kiterjedt technológiai infrastruktúra rejtőzik mögötte, egy olyan szállítási menedzsment rendszer, amely lehetővé teszi, hogy minden szakaszában szemmel tartsuk a küldeményt. A kísérő programoknak köszönhetően tudjuk megfelelően kezelni a szállítási dokumentumokat, optimalizálni az útvonalat és kezelni a panaszokat.

Hasonló elveket alkalmaznak a raktári rendszereknél, valamint az operációra, munkaerőre, valamint a készletkezelésre vonatkozó dedikált rendszerek esetén. A szerződéses logisztikai ajánlat olyan kiegészítő szolgáltatásokat is magába foglal, mint például a csomagolás és a gyártás. Ezek nem tudnának megvalósulni a kiegészítő eszközök és szoftverek nélkül. 

Mindez a folyamat automatizálásával kombinálva modern és jövőbiztos logisztikát hoz létre.

PCD megoldásunk Önnek!