Raben logo
pcd érintésmentes kézbesítés your-partner-in-logistics

PCD

kézbesítés fényképpel

történő igazolása

A jelenlegi piaci helyzet kihívásokkal teli. Ennek ellenére mindig készen állunk szállítmányok kezelésére.

Gondoskodunk a biztonságról, a jelenlegi igényekre reagálva. Bemutatjuk új szoltáltatásunkat, a PCD-t "kézbesítés fényképpel történő igazolása" nevű szolgáltatásunkat, amely lehetővé teszi a küldemények kézbesítését gyakorlatilag a címzett részvétele nélkül.

A PCD (kézbesítés fényképpel történő igazolása) innováció a következőket jelenti:

  • biztonság - érintésmentes kézbesítés, nincs kapcsolat a címzett és a gépkocsivezető között

  • kényelem - nincs felesleges aláírás és bélyegzés, lehetőség távoli felvételre, például karantén idején
  • bizonyosság - garancia, hogy a fényképek adott helyen és időben készültek, a küldemény állapotát fényképeken rögzítik
mesh
fényképes érintésmentes kézbesítés

Hogyan működik a PCD a szállítási gyakorlatban?

A PCD igénybevételével történő kézbesítés nagyon egyszerű. Elegendő, ha az ügyfél leadja megrendelését a myOrder rendszerben (a myRaben.com platformon keresztül), amelyben jelzi, hogy igénybe szeretné venni az ingyenesen elérhető, kiegészítő PCD szolgáltatást. 

Ezután a gépkocsivezető az árut a címzett által megjelölt helyre viszi, és 3 képet készít: a címkéről, a küldeményről és a címkével ellátott küldeményről. Ily módon kényelmesen visszaigazolja a kézbesítést anélkül, hogy a címzettnek alá kellene írnia a szállítási dokumentumot, ezzel is segítve a járművezető és a címzett közötti megfelelő távolság betartását. A fényképek automatikusan lementődnek a járművezető mobil eszközére, ahol az kézbesítési bizonylattá alakul. A dokumentum rögzíti a teherautó rendszámát, a kézbesítés dátumát, időpontját és a fényképezés helyének földrajzi koordinátáit.

Ez az innovatív megoldás garantálja, hogy a fényképeket egy adott helyen és időben készítették. Az ügyfél azonnal láthatja a kézbesítési igazolást a myRaben platform myTruck & Trace moduljában.

Használja ki az új szolgáltatás előnyeit!

Tudjon meg többet!

Picture Confirming Delivery