Raben logo
veszélyes áru logisztika your-partner-in-logistics

Vegyipar

Termékei nálunk

biztonságban vannak

modern_infrastructure_icon.svg

Modern raktári környezet

own_groupage_network_icon.svg

Dedikált szállítmányozási hálózat és terminálok

modern_IT_systems_icon.svg

Korszerű informatikai rendszerek

dedicated_team_for_ADR_transport_icon.svg

Dedikált ADR szállítmányozási csapat

controlled_temperature_throughout_the_entire_supply_chain_from_2_to_6_and_0to_2__icon.svg

Ellenőrzött hőmérsékleten történő szállítás

  • modern_infrastructure_icon.svg

    Modern raktári környezet

Item 1 of 5
vegyi anyagok biztonságos kezelése

A vegyi anyagok különleges figyelmet és elővigyázatosságot igényelnek, emiatt nagy gondossággal és felelősségteljesen veszünk részt egy fenntartható és biztonságos ellátási lánc kialakításában az Ön vállalkozása számára.

Logisztikai szakértőként és fogyasztóként teljes mértékben megértjük a szükségleteit és a biztonsági követelményeket, amelyeknek eleget kell tenni ezen különleges termékek esetében.

Speciális megoldások széles körét kínáljuk, többek között:

  • elkötelezett szakértői csapatot,
  • szakképzett gépjárművezetőket és speciális járműveket,
  • segítséget az adatgyűjtésben az éves ADR szállítási jelentések kapcsán.
veszélyes áru szállítás

Veszélyes áruk a raktárakban

A vegyi anyagok nagy része veszélyes áruként van besorolva. Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk ezen áruk kezelése kapcsán. Sok éve üzemeltetünk magas szintű követelményeknek megfelelő létesítményeket és a vegyi anyagokhoz kapcsolódó különleges előírásokra készítjük fel raktárainkat, megfelelve az FM Global és az NFPA (Amerikai Nemzeti Tűzvédelmi Szövetség) előírásainak, egyebek között az egyes árucikkek számára kialakított különleges kamrák és az erre a célra kialakított tűzoltóberendezések segítségével, amelyeket a mennyezet alatt, valamint az állványok és polcok között helyeztünk el. Tisztában vagyunk vele, hogy milyen árucikkeket lehet egymás mellett tárolni az esetleges környezeti kockázatok elkerülése érdekében.

A gyúlékony folyadékok biztonságos tárolása érdekében korszerű, habbal működő tűzoltó rendszereket alkalmazunk. A kamrák azonnal feltöltődnek habbal, amint a láng észlelése megtörténik.

Veszélyes áruk szállítása

A szállítási folyamat része a különleges ADR követelményeknek megfelelő dokumentáció elkészítése. Speciális gépjárműparkot használunk. Különleges figyelmet fordítunk a rakománynak a pótkocsikon történő elhelyezésére és a raklapok biztosítására a rendkívüli stabilitás elérése érdekében.

Raben környezetvédelem

Fenntartható megoldások az ipar számára

Jelenleg sok szervezet dolgozik a fenntartható termelés megteremtésén. Logisztikai szolgáltatóként, fenntartható ellátási láncunkkal támogatjuk a környezet védelme érdekében tett erőfeszítéseiket.  Rendszeresen mérjük a CO2-t, és szisztematikusan cseréljük régi autóinkat olyan újabbakra, amelyek megfelelnek az aktuális károsanyag-kibocsátási  követelményeknek, és a természetes erőforrások további megóvása érdekében számos olyan megoldást alkalmazunk a raktárainkban, amelyek védik a környezetet.  Végül pedig faültetési akciók szervezésével semlegesítjük környezeti hatásainkat. További információkért látogasson el a www.csr.raben-group.com internetes oldalra, ahol olvashat CSR tevékenységünkről.