Raben logo
Raben közúti szállítmányozás your-partner-in-logistics

Közúti szállítmányozás

Küldemény útnak indítása

 An extensive branch network

Saját tulajdonú terminálhálózat

Security of entrusted shipments and a modern fleet

Ránk bízott szállítmányok biztonsága

Modern technologies

Modern technológiák

100 own terminal network

ETA (várható érkezési idő) és online nyomkövetés minden szakaszban

  •  An extensive branch network

    Saját tulajdonú terminálhálózat

Item 1 of 4

Önre szabott ajánlat akár 2 perc alatt!

Ajánlatkérés
Közúti szállítmányozás – bárhonnan bárhová

A raklapos áruk célba juttatásának számos módja közül a közúti szállítmányozás a legrugalmasabb, hiszen a fel-, és a lerakodás helye között a lehetőségek szinte korlátlanok. Európa egyik legjelentősebb logisztikai cégcsoportjának tagjaként több évtizedes tapasztalattal teljesítjük ügyfeleink belföldi és nemzetközi közúti szállítási megbízásait – optimális útvonalakon, rövid futási időkkel, a folyamatos nyomon követés lehetőségével.

Háztól házig csak közúton

Európa legnagyobb része Magyarországról elérhető közúton, a belföldi forgalomban pedig viszonylag rövidek a távolságok, ezért mindkét esetben a közúti szállítmányozás számít a legkézenfekvőbb megoldásnak. A vasúti közlekedésnél is kevesebb kötöttség jellemzi, bizonyos árumennyiség alatt, illetve városi környezetben gyakorlatilag nincs alternatívája. A tényleges házhoz, illetve telephelyre történő szállítás így kizárólag közúton valósulhat meg.

A legrövidebb úton, folyamatos felügyelet alatt

Kihasználva a közúti szállítmányozás adta lehetőségeket, a rendszeres gyűjtőjárataink útvonalait úgy alakítjuk, hogy minél több közvetlen összeköttetést teremtsünk az egyes depók között. A képlet egyszerű: kevesebb rakodási művelet + kevesebb futott kilométer = kedvezőbb szállítási feltételek. ETA (az érkezés várható ideje) szolgáltatásunkkal mindemellett valós időben követheti nyomon küldeményét, belföldi és nemzetközi viszonylatokon egyaránt.

Küldeménykövetés

MYRABEN
ETA - várható érkezési idő

Raben Group in Hungary

Raben ETA szolgáltatás

ETA

Tudja meg a várható érkezési időt (ETA):
 

Ügyfeleink hozzáférést kapnak myRaben platformunkhoz, ahol könnyen és kényelmesen adhatják le szállítási megrendeléseiket, valamint nyomon követhetik küldeményeiket. Ügyfeleink valódi várható érkezési időt kapnak szállítmányaikhoz.
 

Tudjon meg többet és használja a myRabent

Map of Europe with the 6 Eurohub Raben depots

RABEN EuroHubs

Gyors és még hatékonyabb európai közúti szállítási hálózat.

Az Európa 6 kulcsfontosságú pontján elhelyezkedő Eurohubok struktúrája gyorsabb és több rendszeres összeköttetést teremt a nemzetközi áruforgalom számára. Ezeknek a csomópontoknak köszönhetően még a bizonytalanságokkal teli időkben is versenyképes, egyénre szabott megoldásokkal támogathatjuk ügyfeleink üzletmenetét.

KATTINTSON IDE