Raben logo
Raben kamion belföldi fuvarozás your-partner-in-logistics

Belföldi disztribúció

Hatékony belföldi fuvarozás Önnek

 An extensive branch network

100%-ban saját tulajdonú disztribúciós hálózat

Security of entrusted shipments and a modern fleet

A ránk bízott szállítmányok biztonsága

Modern technologies

Korszerű technológiák

Wide range of additional services

Értéknövelő szolgáltatások

  •  An extensive branch network

    100%-ban saját tulajdonú disztribúciós hálózat

Item 1 of 4

Önre szabott ajánlat akár 2 perc alatt!

Ajánlatkérés
közúti szállítás a mindennapokban

Ajánlatunk az Ön számára

Egyetlen vállalkozás és egyetlen címzett számára sem nélkülözhető a közúti szállítás. A közúti szállításnak köszönhetően működhetnek a vállalkozások folyamatosan, tölthetik fel újra készleteiket a boltok, és élvezhetik az ügyfelek kedvenc termékeiket. 

 

Raben Magyarország belföldi fuvarozás

Tudjon meg többet célzott megoldásainkról!


Cargo Classic: a kiszállítási idő legfeljebb 48 óra; szállítmány figyelése (SMS, e-mail); az ajánlat rugalmas testre szabása (fizetések, raklapcsere, e-dokumentumok); a költségek optimalizálása a rugalmas kiszállítási idők megtartása mellett 

Cargo Premium: gyors és időben történő kiszállítás legfeljebb 24 órán belül, magas minőség optimális időn belül; átfogó szolgáltatás (pl.: a szállítmány bevitele az ügyfél által megjelölt helyre, lerakodás, raklapcsere); a szállítmány figyelése (SMS, e-mail); kiegészítő szolgáltatások nagyobb választéka

Belföldi fuvarozás: egy fontos láncszem

A logisztikai ágazat meghatározó szereplőjeként tisztában vagyunk vele, hogy egy vállalat megítélésében jelentős szerepe van a kiszolgálás színvonalának. Szolgáltatásaink számottevő értéket képviselnek ügyfeleink ellátási láncában, függetlenül attól, hogy milyen jellegű tevékenységben támaszkodnak ránk. Belföldi fuvarozás, ki- és betárolás, raktárlogisztikai feladatok, értéknövelő szolgáltatások? Figyelünk az igényeire!

Országos lefedettség

Öt saját központunk és számos alvállalkozói depónk alkotja azt a kiterjedt hálózatot, amelynek köszönhetően a hazai címzetteknek szánt küldemények 24 órán belül, akár már a felvétel napján célba érnek. Ebben a belföldi fuvarozás terén kiépített stabil hátterünk mellett korszerű informatikai rendszereinknek, illetve egyre bővülő átrakóraktári (cross-dock) kapacitásunknak is nagy jelentősége van.

Belföldi fuvarozás – egy kontinens tapasztalatával

Van miből merítenünk: anyavállalatunk több mint 90 éve az európai szállítmányozási piac szereplője. Több száz szállítójárműből álló hazai flottánkban a furgonoktól az emelőhátfalas teherautókon át a félpótkocsis szerelvényekig valamennyi típus megtalálható. Ez teszi lehetővé, hogy mindig a fuvarozási feladatnak leginkább megfelelő eszközt állítsuk ügyfeleink szolgálatába.

Ami nem a közutakon zajlik

Belföldi fuvarozási kapacitásunk mellett több tízezer négyzetméternyi, egyre bővülő raktárterülettel rendelkezünk. Létesítményeink az FMCG szektortól az autó- és vegyiparon, háztartási elektronikán át a kereskedelemig számos gazdasági ágazat szereplői számára kínálnak testre szabott logisztikai megoldást.

Iparági megoldásainkról bővebben itt tájékozódhat.

Raktári operációnkat korszerű informatikai rendszerek, valamint modern, hatékony eszközök segítik. Ehhez társul munkatársaink tudása és elkötelezettsége, így ügyfeleink a betárolástól a kiszállításig biztos kezekben tudhatják termékeiket. A hatékony árukezelésen felül számos értéknövelő szolgáltatással – csomagolás, címkézés, zárjegyezés, promóciós szettek, displayek összeállítása – támogatjuk ügyfeleink disztribúciós tevékenységét.