Raben logo
Raben kamion belföldi fuvarozás your-partner-in-logistics

Szállítmányozás Csehországba

daily_conections.svg

Közvetlen napi összeköttetések

daily_conections_copy_icon.svg

Optimalizált útvonalak

own_groupage_network_icon.svg

Biztonságos saját hálózat

modern_technologies_icons.svg

Digitális megoldások

 • daily_conections.svg

  Közvetlen napi összeköttetések

Item 1 of 4

Hazánkhoz hasonlóan Csehország is a legdinamikusabb európai gazdaságok közé tartozik. Jelentős erőt képvisel a különböző gyártó és ipari ágazatokban, emellett a mezőgazdasági termelés tekintetében is számottevő szereplő a kontinensen. Elhelyezkedése révén fontos kapocs a Kelet- és Nyugat-Európa közötti kereskedelmi forgalom szempontjából is, így például Magyarországról Németország felé a nemzetközi szállítmányozás Csehországon át az egyik leggyakoribb.

3_k.jpg

Stratégiai elhelyezkedés

Egyes hazai depóinkból naponta indulnak közvetlen gyűjtőjárataink a Csehország legjelentősebb gazdasági régióiban elhelyezkedő átrakóközpontjainkba. A Raben Group saját helyi hálózatában a küldeményeket akár 24–48 órán belül az ország bármely pontjára képesek vagyunk kézbesíteni. A közúti szállítmányozás Csehország esetében nem csupán annyit tesz, hogy az Ön áruját eljuttatjuk egyik pontból a másikba. Helyi átrakóraktáraink érintésével számos nyugat- és észak-európai ország célállomásai is kedvező feltételekkel érhetők el.

csm_Raben_terkep_Csehorszag_fb338b9539.png

Nemzetközi szállítmányozás: Csehország központi szerepben

Újonnan kidolgozott nemzetközi gyűjtőszállítmányozási modellünknek köszönhetően az eddigieknél is rugalmasabb megoldással állunk ügyfeleink rendelkezésére németországi szállítási megbízások esetén. Öt közép- és kelet-európai piacunk – Bulgária, Románia, Magyarország, Szlovákia és Csehország – áruforgalmát egy ponton, egyik közép-csehországi elosztóközpontunkban összesítve szervezzük újjá gyűjtőjáratainkat. Ezáltal nagyobb mértékben használjuk ki a direkt összeköttetések előnyeit, így még versenyképesebb kondíciókat kínálhatunk Önnek.

Csehorszag_atmeretezve.jpg

Szállítmányozás az Ön igényei szerint

 • küldemények kézbesítése gyűjtő, teljes és részrakományos konstrukcióban
 • küldemények kezelése egyetlen csomagtól egy teljes kamionnyi mennyiségig
 • automatikus, akár azonnali ajánlatkészítés regisztrált ügyfeleinknek a myRaben platformon
 • professzionális informatikai és adminisztratív támogatás az aktuálisan elérhető legkedvezőbb feltételekkel
 • teljes körű, valós idejű nyomon követés lehetősége
csm_Raben_medium_truck_road_transport_heart_1-min_3737b365a9.jpg

Tapasztalat és szakértelem

Cégcsoportunk több mint 90 éves piaci tapasztalata, valamint fuvarozó alvállalkozóink jól képzett szakemberei révén számos különböző árufajta szállításában vagyunk az Ön megbízható partnerei. Bizalommal fordulhat hozzánk, ha vállalkozása az alábbi termékek szállítmányozására kíván megbízást adni:

 • alapanyagok (élelmiszeripari, vegyipari stb.)
 • félkész és késztermékek
 • alkatrészek (autóipari, elektronikai stb.)
 • szabályozott hőmérsékletet igénylő áruk (hűtős szállítás)
 • veszélyes anyagok és készítmények (ADR szállítás)

Ha Ön alkalmanként vagy rendszeresen küld raklapos árukat Csehország irányába, a Raben Groupban megbízható partnerre talál. Használja ki a nemzetközi szállítmányozás terén nyújtott megoldásaink előnyeit a magyar–cseh export- és importforgalomban!