Raben logo
csm_auto_notxt_4a653ad942.jpg your-partner-in-logistics

Autóipar

Termékei közel állnak hozzánk

modern_infrastructure_icon.svg

Modern raktári környezet

own_groupage_network_icon.svg

Specializált szállítási hálózat

modern_IT_systems_icon.svg

Korszerű informatikai rendszerek

dedicated_customer_services_icon.svg

Elhivatott szakemberek az Ön termékeiért

  • modern_infrastructure_icon.svg

    Modern raktári környezet

Item 1 of 4

Szállításra szükség van. A legtöbb esetben szükségszerűség, de sokunk számára egyben hobbi vagy akár szenvedély is. Mivel logisztikában dolgozunk, nagyon jól tudjuk, hogy mi szükséges az autóipari vállalatoknak.

Magas arányú szezonalitás, alkatrészek szállítása a gyártósorokhoz, speciális projektek - mindez még szenvedélyesebbé tesz minket az autóipar iránt.

Nagyon elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy vállalkozása számára fenntartható és biztonságos ellátási láncot hozzunk létre és fenntartsuk azt, ezért szeretnénk felhívni figyelmét az alábbi szolgáltatásainkra:

  • a szállítmányok konszolidálása több alvállalkozótól és közvetlen szállítása a gyárakhoz,
  • alkatrészek szállítása a szervízközpontokba,
  • a csomagolás, mint visszáru logisztikájának kezelése, raktározás (beleértve a házon belüli szolgáltatást), válogatási szolgáltatások
  • csomag nyomonkövetése minden szakaszban az ETA segítségével
  • készenléti szállítójármű-flottával rendelkezünk.

Sok éves európai tapasztalattal megbízható partnerek vagyunk.

Veszélyes áruk

Nagy tapasztalattal rendelkezünk a veszélyes áruk kezelésésben. Az autóiparban ezek lehetnek például biztonsági öv előfeszítők, légzsákok, fúvókák, járműolajok és kozmetikai szerek (aeroszolok). Az ilyen típusú árukat tapasztalt és képzett gépjárművezetők szállítják, és mindezek mellett a rakomány  biztosítva van a raklapok elmozdulása ellen. Fokozott tűzvédelmi és környezetvédelmi megoldásokat vezettünk be. Sok éves tapasztalattal rendelkezünk veszélyes áru raktárak üzemeltetésében, és tudjuk, milyen árukat tárolhatunk a veszélyes áruk közelében, illetve hogyan tudjuk kezelni teljes biztonságban azokat. Ezen felül támogatjuk ügyfeleinket az éves ADR-jelentések elkészítésében.

Fenntartható logisztika

A klímaváltozás az utóbbi években kiemelten fontossá vált. Felelős logisztikai szolgáltatóként, elkötelezettek vagyunk a fenntartható ellátási lánc iránt. Rendszeresen mérjük a CO2 kibocsájtást és szisztematkusan cseréljük régi autóinkat olyan újabbakra, amelyek megfelelnek az aktuális károsanyag-kibocsátási követelményeknek és a természetes erőforrások további megóvása érdekében számos olyan megoldást alkalmazunk raktárainkban, amelyek támogatják a környezetet. Végül pedig faültetési akciók szervezésével semlegesítjk a környezetre gyakorolt hatásunkat. További információk kapcsán látogasson el a https://csr.raben-group.com/en/ honlapra, ahol olvashat CSR tevékenységünkről.