Raben logo
technológia a logisztikában your-partner-in-logistics

Technológia

AZ ÖN TERMÉKEI

A MI VALÓSÁGUNK

Modern infrastructure

Modern raktári környezet

Own groupage network

Dedikált szállítási hálózat

Modern IT systems

Korszerű informatikai rendszerek

Dedicated customer services

Elhivatott szakemberek az Ön termékeiért

  • Modern infrastructure

    Modern raktári környezet

Item 1 of 4
technológia a mindennapokban

Az új technológia támogatja mindennapi életünket és megteremti valóságunkat.

Mindannyian használjuk otthon és a munkahelyen. Logisztikai szakemberekként tudjuk, hogy az elektronikus eszközök és a háztartási cikkek kezelése átfogó logisztikai megoldásokon alapszik, melyeknek nem csak a gyártást, hanem a boltokba és akár a végfelhasználókhoz történő kiszállítást is támogatniuk kell. 

Mindezt szem előtt tartva, dedikált szolgáltatásokat nyújtunk az technológiai ipar gyártói számára. Többek között, az alábbiakat nyújtuk:

  • átfogó, regionális disztribúciós megoldások,
  • projekt szerű szállítások beruházásokhoz,
  • sztenderden kívüli szállítások támogatása.
     

Tapasztalatunk segít Önnek az összes projektje teljesítésében.

technológia logisztika

Testreszabott projektek

Olyan megbízható partner vagyunk, aki átfogó szolgáltatásokat kínál minden tech vállalkozás számára. Raktári és disztribúciós megoldásaink támogatják a helyi sajátosságokat és a beruházási projektek sajátos követelményeit. Az időpontra történő kézbesítés sikerességéhez disztribúciós térképet készítünk. Mindezt átfogó megoldásokká egyesítjük, így a megfelelően megválasztott raktár- és elosztóhálózat hatékonyan segítségével kerülnek termékei a boltok polcaira.

Raben környezetvédelem

Fenntartható ellátási lánc

Manapság az ökológia egyre inkább felelősségteljes erőfeszítéseket jelent. Nem csak mi, mint fogyasztók, hanem mi, mint vállalkozók is teszünk ezért. Logisztikai szereplőként fenntartható ellátási láncok létrehozásával támogatjuk ügyfeleink erőfeszítéseit. Különféle lépéseket teszünk ennek érdekében. 

Rendszeresen mérjük a CO2 kibocsájtást és szisztematikusan cseréljük a régebbi teherutókat olyan új járművekre, amelyek megfelelnek a legújabb üvegházhatású gáz-kibocsátási követelményeknek. A természetes erőforrások további megóvása érdekében számos olyan megoldást alkalmazunk raktárainkban, melyek támogatják a környezetet. Végül pedig faültetési akciók szervezésésvel semlegesítjük környezetre gyakorolt hatásunkat. További információkért látogasson el a www.csr.raben-group.com https://csr.raben-group.com/en/ internetes oldalra, ahol olvashat további CSR tevékenységünkről.