Raben logo
csm_techno_notxt_3ec71ae46a.jpg your-partner-in-logistics

Technológia

AZ ÖN TERMÉKEI

A MI VALÓSÁGUNK

modern_infrastructure_icon.svg

Modern raktári környezet

own_groupage_network_icon.svg

Dedikált szállítási hálózat

modern_IT_systems_icon.svg

Korszerű informatikai rendszerek

dedicated_customer_services_icon.svg

Elhivatott szakemberek az Ön termékeiért

  • modern_infrastructure_icon.svg

    Modern raktári környezet

Item 1 of 4

Az új technológia támogatja mindennapi életünket és megteremti valóságunkat.

Mindannyian használjuk otthon és a munkahelyen. Logisztikai szakemberekként tudjuk, hogy az elektronikus eszközök és a háztartási cikkek kezelése átfogó logisztikai megoldásokon alapszik, melyeknek nem csak a gyártást, hanem a boltokba és akár a végfelhasználókhoz történő kiszállítást is támogatniuk kell. 

Mindezt szem előtt tartva, dedikált szolgáltatásokat nyújtunk az technológiai ipar gyártói számára. Többek között, az alábbiakat nyújtuk:

  • átfogó, regionális disztribúciós megoldások,
  • projekt szerű szállítások beruházásokhoz,
  • sztenderden kívüli szállítások támogatása.
     

Tapasztalatunk segít Önnek az összes projektje teljesítésében.

Testreszabott projektek

Olyan megbízható partner vagyunk, aki átfogó szolgáltatásokat kínál minden tech vállalkozás számára. Raktári és disztribúciós megoldásaink támogatják a helyi sajátosságokat és a beruházási projektek sajátos követelményeit. Az időpontra történő kézbesítés sikerességéhez disztribúciós térképet készítünk. Mindezt átfogó megoldásokká egyesítjük, így a megfelelően megválasztott raktár- és elosztóhálózat hatékonyan segítségével kerülnek termékei a boltok polcaira.

Fenntartható ellátási lánc

Manapság az ökológia egyre inkább felelősségteljes erőfeszítéseket jelent. Nem csak mi, mint fogyasztók, hanem mi, mint vállalkozók is teszünk ezért. Logisztikai szereplőként fenntartható ellátási láncok létrehozásával támogatjuk ügyfeleink erőfeszítéseit. Különféle lépéseket teszünk ennek érdekében. 

Rendszeresen mérjük a CO2 kibocsájtást és szisztematikusan cseréljük a régebbi teherutókat olyan új járművekre, amelyek megfelelnek a legújabb üvegházhatású gáz-kibocsátási követelményeknek. A természetes erőforrások további megóvása érdekében számos olyan megoldást alkalmazunk raktárainkban, melyek támogatják a környezetet. Végül pedig faültetési akciók szervezésésvel semlegesítjük környezetre gyakorolt hatásunkat. További információkért látogasson el a www.csr.raben-group.com https://csr.raben-group.com/en/ internetes oldalra, ahol olvashat további CSR tevékenységünkről.