Raben logo
raktározás your-partner-in-logistics

Sokoldalú raktári megoldások azonnal

Szemmel tartjuk termékeit

Innovative solutions

Innovációk

Expertise and many years of experience in various industries

Sok éves tapasztalat és tudás a különböző iparágak számára nyújtott szolgáltatások terén

 An extensive branch network

Átfogó depóhálózat

Modern infrastructure

Modern infrastruktúra

Flexibility and process automation

Folyamatautomatizálás

  • Innovative solutions

    Innovációk

Item 1 of 5

A magyarországi és az európai logisztikai szolgáltatói piac meghatározó szereplőjeként számos iparág képviselőit tudhatjuk partnereink között. Ezáltal nemcsak széles körű szakmai tapasztalat birtokában vagyunk – szerteágazó ügyfélportfóliónkból adódóan a gazdasági körülmények változásaira is rugalmasan tudunk reagálni.

Közúti szállítmányozás és szerződéses logisztika
Mindehhez kiváló szakembereink mellett magas műszaki színvonalú, energiahatékony, fenntartható létesítményekre is szükségünk van, amelyek révén az ország minden táján versenyképes, egyedi igényekre szabott megoldásokat kínálhatunk. Négy városban működő logisztikai létesítményeink egyben régiós központokként is funkcionálnak. Tevékenységük kiterjed a belföldi és nemzetközi gyűjtőszállítmányozásra és az ahhoz kapcsolódó átrakóraktári (cross-dock) műveletekre, továbbá számos sztenderd, illetve értéknövelő raktárlogisztikai szolgáltatásra.

  • Átfogó árukezelés: lerakodás, árukonszolidáció, raktározás, komissiózás, küldemény-összekészítés és disztribúció

  • Csomagolási szolgáltatások széles köre, különösképpen: címkézés, szettek készítése, promóciós displayek és még sok-sok más

  • Veszélyes áruk vagy szabályozott hőmérsékletet igénylő áruk számára kialakított raktárterület és rendszerek

  • Minden tevékenységünk átlátható eljárásokat követ, különösen a minőségirányítási és -biztosítási rendszereket: ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, HACCP, és AEO.

     

mesh
Korszerű raktári környezet
Raben logisztikai központ

Különleges raktári környezet veszélyes áruk számára Dunaharasztiban

Központunkban jól elkülöníthető, speciális csarnokrészek szolgálják a veszélyesnek minősülő szilárd, folyékony anyagok és aeroszolok biztonságos tárolását. Egyedi műszaki, informatikai és védelmi megoldások egész sora, valamint rendszeres auditok, és munkatársaink alapos felkészültsége garantálja a ránk bízott áruk épségét, és az azok kezelésével járó folyamatok megbízhatóságát. Szolgáltatásaink értelemszerűen közúti ADR szállítással is kiegészül.

_DSC4790.jpg

Fókuszban az FMCG szektor

Többfelhasználós, iparág-specifikus logisztikai raktár az élelmiszeripar és az FMCG nem élelmiszer termékek szolgálatában. Hűtött, kontrollált, valamint környezeti hőmérsékleten működő zónák a legkorszerűbb energetikai és gépészeti megoldásokkal. Átfogó, professzionális megoldás a különleges termékek szezonalitásának figyelembevételével: dedikált csapataink elkülönített területen az értéknövelő szolgáltatások széles körét végzik a csomagolástól a jövedéki termékek kezelésén át a promóciós előkészítésig. Tevékenységünk magában foglalja a hűtöttáru-logisztikában elengedhetetlen hűtős fuvarozást, illetve szállítmányozást is.

csm_raki_WOK_35b1dead25.jpg

Határtalan lehetőségek

Kelet-magyarországi régiós központunk Debrecenben a belföldi és a nemzetközi (elsősorban keleti és északi irányú) gyűjtőszállítmányozási tevékenységünk fontos pillére. Rendszeres, napi gyűjtőjáratainkkal határainkon belül 24, szlovákiai és lengyelországi viszonylatokon 24–48 órán belüli kézbesítést kínálunk. Helyi csapatunk emellett hagyományos raktárlogisztikai szolgáltatásokkal, kitűnő piacismerettel, fuvarszervezési és disztribúciós tapasztalattal áll rendelkezésre.

DSC02309_k.jpg

Győr - A Nyugat kapuja

Legújabb, 2022 első felében megnyitott győri régiós központunk a fenntarthatóság legmagasabb szintjét képviseli. Mintegy 2500 négyzetméternyi, bővíthető területe cross-docking tevékenységre, magasraktári és értéknövelő szolgáltatásokra egyaránt alkalmas. Kiváló elhelyezkedésének, valamint az innen induló rendszeres gyűjtőjáratok optimalizált útvonalainak és a rövid tranzitidőknek köszönhetően a depó kapuszerepet tölt be anyavállalatunk nemzetközi gyűjtőszállítmányozási hálózatában.

DJI_0554_retouch.jpg

A logisztika déli fellegvára

Pécsi régiós központunk a szerződéses logisztikai szolgáltatások széles skáláját kínálja: tevékenysége az alapanyag- és készárukezeléstől az adóraktári és jövedéki ügyintézésen, a bejövő és kimenő áruk ellenőrzésén át az ügyfélspecifikus, értéknövelő megoldásokig terjed. Professzionális csapat, kiterjedt adminisztrációs és informatikai háttér, valamint magas szintű biztonság teszi a térség egyik legmodernebb logisztikai létesítményévé, amely földrajzi fekvése révén kulcsszerepet játszik belföldi szállítmányozási tevékenységünk országos lefedettségének biztosításában.

Töltse ki formalapunkat! Kérjen ajánlatot!