Raben logo
légi szállítmányozás your-partner-in-logistics

Légi szállítmányozás

Elégedettsége szárnyakat ad nekünk!

Experienced team of specialists

Elhivatott csapat

Comprehensive door to door service

Átfogó háztól-házig szolgáltatás

 An extensive branch network

Hosszú távú partnerkapcsolatok világszerte

Expertise in all customs matters - Custom Clearance

Tapasztalt, vámkezelésben jártas szakemberek

  • Experienced team of specialists

    Elhivatott csapat

Item 1 of 4
tengeri és légi szállítmányozás hálózat

A világ a lábai előtt hever! Tudjon meg többet légi szállítmányozási szolgáltatásainkról!

A légi szállítmányozás az áruszállítás leggyorsabb módja.  Munkatársaink elkötelezettségének, saját struktúránknak és a megbízható partnerhálózatunknak köszönhetően bármit képesek vagyunk elszállítani a világ bármely pontjára. A légi szállítmányozásra vonatkozó megrendeléseket ügyfeleink igényeinek megfelelően, és versenyképes árakon teljesítjük. Szolgáltatásunk különös jellemzője az ellátási lánc optimalizálására történő összpontosítás, az idő-költség szempontjából. 

Előnyök teljes skálája:

  • Átfogó háztól házig szolgáltatás
  • Különféle szállítási módok: expressz, standard és gazdaságos
  • Ellenőrzött hőmérsékleten történő szállítás 
  • Veszélyes áruk szállítása 
  • Túlméretes áruk szállítása
  • Vámkezelés, pénzügyi tájékoztatás és egyéb vámmal kapcsolatos eljárások
légi szállítmányozás

A légi szállítást alkatrészek, gépek és berendezések, gyógyszerek, kozmetikumok, friss és feldolgozott áruk, ruházat, fogyasztói elektronika, veszélyes áruk (DGR), és a vásárokon és kiállításokon felhasználásra kerülő áruk szállítására használják. Az árukra rakománybiztosítást kötnek.

Tevékenységünk részét képezi a világ különböző részein javítás alatt álló személy- és teherhajók alkatrészeinek szállítása. Az ilyen szállításokat meghatározott időkereten belül kell végrehajtani, különben a javított hajó elhagyja a kikötőt. Tervezési tevékenységeink a gyártás szakaszában kezdődnek: tanácsot adunk arra, hogy milyen típusú és méretű csomagolást kell használni, a légitársaságoknál foglalunk járatokat, jelentést teszünk a vámhatóságok felé az exportról, szorosan figyelemmel kísérjük szállítmányaink állapotát. Időnként a gyártótól átvett és a szállításra szánt árukat egy logisztikai központunkban vagy vámraktárban tárolják. Az áruk kiszállítása a repülőtérre gyakran speciális járművekkel történik.

áru fuvarozás ellenőrzött hőmérsékleten

Ellenőrzött hőmérséklet

Szállítunk árukat ellenőrzött hőmérsékleten: fagyasztott termékek esetén, 2-8°C és 15-25°C tartományban. Hőszigetelő fóliát alkalmazunk (NBN B62-201, 0,029 W/mK). Ez a fajta szállítás a hűtési lánc alapelveit követi, és főként gyógyszerek esetén alkalmazzuk. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha többet szeretne megtudni erről a megoldásról!