Raben logo
M1RA és a Raben

A M1RA és a Raben kéz a kézben

2018.10.25
A szponzorációs szerződés aláírásával 2018 szeptemberétől a M1RA (Michelisz Norbert csapata) motorsport csapat hivatalos logisztikai partnere a Raben Trans European Hungary Kft.

A szakmai tanácsadás mellett terveik között szerepel közös események szervezése, illetve igény esetén logisztikai feladatokban való támogatás.

 „Örülök, hogy egy ilyen sikeres csapat mögött állhatunk, mint a M1RA, ők azok, akik mindig küzdenek a céljaikért és soha nem adják fel. A sportba vetett hitük és értékeik megegyeznek a Raben értékeivel; szenvedélyük, megbízhatóságuk és professzionalizmusok példaértékű. Biztos vagyok benne, hogy gyümölcsöző kapcsoltunk rengeteg sikeres együttműködést jelent az elkövetkezendő időszakra vonatkozóan.” mondta Árvai Csaba a Raben ügyvezető igazgatója.

 "Nemzetközi porondon szereplő versenycsapatként életünk meghatározó része a logisztikai szervezés. A versenyképesség szempontjából elengedhetetlen, hogy az eszközeink akkor és ott legyenek, amikor és ahol éppen szükségünk van rájuk. Mondok egy példát: a közelmúltban sürgősen szükségünk volt egy alkatrészre a Hyundai Motorsport németországi telephelyéről. A Raben ugyanazzal a szenvedéllyel kereste a legjobb és költséghatékony megoldást számunkra, mint ahogyan mi szerettük volna megoldani a problémánkat. Három órán belül már fel is vette a csomagot a Raben egyik partnere, 18 órán belül pedig már dolgozhattunk az alkatrésszel a kecskeméti műhelyünkben. Azáltal, hogy a Raben partnerünk a logisztikában, partnerünk a sikerek elérésében is."– mesélte Bári Dávid a csapat vezetője.

A két fél kiemelt jelentőséget tulajdonít a társadalmi szerepvállalásnak is, ezért akcióik keretei között a biztonságos közlekedés fontosságát is szeretnék népszerűsíteni. Emellett a nehéz körülmények között élők megsegítésével kapcsolatban is terveznek közös megmozdulást.

A cél minél gyorsabb elérése mindkét fél számára elsődleges, de emellett az út sem mindegy; hiszen a pontos tervezés, az előkészületek és a megvalósítás mikéntje komoly logisztikai munka mind a sportcsapat, mind a logisztikai szolgáltató számára. Ez a közös pont teszi különösen harmonikussá a két fél munkáját és összekapcsolódását.