Raben logo

Raben és PPG Trilak Minikvíz

2020.11.12

Játékszabályzat

A Játék elnevezése, szervezői

A promóciós játék elnevezése: "Raben és PPG Trilak Minikvíz" (a továbbiakban: „Játék”).

A Játék szervezője: Raben Trans European Hungary Kft. székhely: 2330 Dunaharaszti, Jedlik Ányos u. 31. (a továbbiakban: Szervező)

A Játék lebonyolítója: SKIVAK Kft. székhely: 1054 Budapest, Honvéd utca 8. I. emelet 2. – a Szervezővel fennálló szerződés alapján (a továbbiakban: „Lebonyolító”)

A Játékban résztvevő és abból kizárt személyek

A Játékban részt vehet minden 18. életévét betöltött, természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik (továbbiakban: Játékos).

A Játékból ki vannak zárva:

  • a Raben Trans European Hungary Kft. és a PPG Trilak Kft. vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint a Ptk. 8:1 paragrafusában meghatározott hozzátartozónak minősülő személyek;
  • a Játék lebonyolítását végző cégek, személyek, ill. azok vezető tisztségviselői, munkavállalói, valamint a lebonyolításban résztvevő megbízottjai, valamint a Ptk. 8:1 paragrafusában meghatározott hozzátartozónak minősülő személyek;
  • azon személyek, akik a korábban futó, Szervező által meghirdetett nyereményjátékokban a nyereményjáték szellemével bármilyen módon összeférhetetlen, vagy azt sértő magatartást tanúsítottak, és ezért őket Szervező kizárta, ill. kizárja minden nyereményjátékából.

A Játék időtartama:

A Játék 2020. november 6. napján 16.00.00 órától 2020. november 24. napján 23.59.59 óráig tart. A nyereményjátékra vonatkozó kommentek beérkezési határideje a felhívásban jelölt Facebook posztokhoz 2020. november 24. napján 23.59.59 óra. A Játék időtartamát megelőzően és a 2020. november 24. napján 23.59.59 órát követően beérkezett kommentek nem vesznek részt a Játékban.

A nyerésre való pályázat menete

A Játékban az alábbi módon lehet részt venni:

A Játékra jogosult személyek a fenti időtartam alatt a kiírásnak megfelelően kommentben megválaszolják a Raben Group Hungary hivatalos Facebook oldalán megjelenő, "Raben és PPG Trilak Minikvíz" címmel ellátott 2 posztban feltett kvízkérdéseket. A nyereményjáték időtartama alatt 2 db ilyen címmel jelölt bejegyzés fog megjelenni, melyeknek dátuma: 2020.11.16. és 2020.11.19. A pályázók a feltételeknek megfelelő, helyes válaszokat tartalmazó komment beküldése esetén részt vesznek a Lebonyolító által végzett, szoftveres sorsolásban 2020.11.25. napján. A sorsolás során 2 olyan nyertes kerül meghatározásra, akik mind a két posztban feltett 3-3 kérdésre helyes válaszokat adtak.

A Szervező nem vállal felelősséget olyan esetben, mikor a Játékos által igénybevett Internetszolgáltató hibájából nem érkezik meg (időben) a komment, illetve a feleken kívül álló okból az Internetszolgáltatás nem elérhető.

A Szervező fenntartja magának a jogot, hogy azon kommentelőket, akik nem felelnek meg a jelen szabályzat feltételeinek a Játékból kizárja. Valamint Szervező fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben valamely Játékos vagy más személy részéről bármilyen (számítógépes) manipulációt, illetve a Játék szellemével bármilyen módon összeférhetetlen, vagy azt sértő magatartást tapasztal (pl. csalás/hamisítás), vagy ennek megalapozott gyanúja felmerül, úgy a Játékost és az érintett pályázatot, pályázatokat azonnali hatállyal kizárja a Játékból, valamint minden jelenlegi és jövőben szervezett promóciójából, illetve nyereményjátékából. Az adott pályázat, illetve a Játékos kizárása miatt, a Szervezővel szemben a kizárt személy semmilyen igényt nem jogosult támasztani, illetve kárigényt érvényesíteni.

Nyeremények

A PPG Trilak Kft. által felajánlott díjcsomag tartalma, melyben a két nyertes egyaránt részesül:

  • 10 liter Héra Prémium Latex beltéri matt fehér falfesték
  • 3x4 liter Héra Clean&Style mosható és dörzsálló beltéri matt latex falfesték választható színben
  • 2 liter Héra Falfix diszperziós mélyalapozó
  • kiegészítő termékek:
    • 2 db 40 mm-es Progold Aquatop ecset
    • 2 db 25 cm-es Progold mikroszálas festőhenger
    • 2 db 25 cm széles Progold nyél
    • 1 db 2*1 m-es Progold fém teleszkópos hosszabbító
    • 1 db 30 mm-es Progold prémium ragasztószalag
    • 1 db 4*5 m-es, 40 mikron vastagságú Progold takarófólia

A Játék 3. pont alatt megjelölt időtartama alatt beérkezett összes érvényes és helyes, a részvételi feltételeknek megfelelő komment részt vesz a Játékban.

A beérkezett kommenteket a Lebonyolító ellenőrzi, és kiválasztja a kiírás feltételeinek megfelelőket, s helyes válaszokat tartalmazókat. Ezek között végzi el szoftveresen az objektív sorsolást, mely alapján kiderül, mely játékosok részesülnek nyereményben.

A sorsolás határideje: 2020. november 25. 14.00.00 óra

A 2 kisorsolt nyertes személyén felül további 5 pótnyertest sorsol ki a Lebonyolító.

A pótnyertes akkor válik a nyeremény jogosultjává, ha a

  • nyertes a nyereményre jogosító, jelen szabályzatban rögzített feltételeket nem vállalja, vagy;
  • Lebonyolító a sorsolást követően többszöri próbálkozás (2 Facebook komment) ellenére sem éri el a nyertest, valamint
  • ha a nyertes kommentjének érvénytelensége a zsűri döntését követően bizonyosodik be.

Amennyiben az első pótnyertes hasonlóképp nem válik a nyeremény jogosultjává, ill. az előzőekben meghatározott további feltételek bekövetkezése esetén helyébe a 2. pótnyertes lép, akit hasonló esetben 3. majd a további pótnyertes követ. A pótnyertesek sorrendiségét a Lebonyolító kisorsolásuk sorrendjében határozza meg.

A tárgynyeremények pénzre és más nyereményre át nem válthatók.

A nyertesek kötelesek együttműködni a Szervezővel, illetve a megbízásából eljáró Lebonyolítóval annak érdekében, hogy a nyeremények átadására legkésőbb 2020. december 23. napján sor kerüljön. A nyereményeket a Szervező szállítja házhoz. Ha ezen együttműködési kötelezettségüknek a nyertesek bármelyike nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülményért a Szervező felelőssége nem állapítható meg. A kiszállítás időtartama nem hosszabbítható meg, így annak elmulasztása a Játékosra nézve jogvesztő. Amennyiben a kijelölt határidő eredménytelenül telik el, úgy a Lebonyolító felveszi a kapcsolatot a sorrendben következő pótnyertessel.

Ha a Játékos korlátozottan cselekvőképes személynek minősül, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak törvényes képviselőjével vagy gondnokával együtt jogosult. Cselekvőképtelen nyertes esetén a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére kizárólag a nyertes törvényes képviselője vagy gondnoka jogosult.

Adózási kérdések

A nyeremény esetleges adóvonzatait a PPG Trilak viseli.

A nyeremény megszerzésének módját az átvételi elismervény igazolja, külön dokumentum kiállítására nem kerül sor.

Adatkezelés

Adatkezelő, az adatkezelés célja, jogalapja, adatkezelés körülményei

Játékos a részvétellel hozzájárul ahhoz, hogy a Skivak Kft. (székhely: 1054 Budapest, Honvéd utca 8. I. emelet 2.), mint adatkezelő a Játék lebonyolítása céljából díjmentesen kezelje a részvétel során megadott adatokat.

Részvétellel megadott adatok: Facebook felhasználói név

Nyertesek által megadott adatok: név, postacím, telefonszám

A Játékban való részvétel önkéntes.

Az Adatkezelő az adatokat harmadik személyek részére (kivéve az ajándék kézbesítéshez szükséges adatok átadása a kiszállítást elvégző gépkocsivezető részére) – az adatfeldolgozókon kívül – nem továbbítja.

Adatkezelés időtartama

Az adatokat a Lebonyolító, amennyiben a Játékos a hozzájárulását nem vonja vissza, illetve amennyiben annak további megőrzését valamely jogos érdek, igény (pl. fogyasztói panasz) vagy hatósági eljárás nem indokolja, a Játék lebonyolítását követő 6 hónapig őrzi meg. Ezt követően a Játékosok adatait töröljük az adatbázisunkból.

A nyeremények átadásával kapcsolatos dokumentációt (átvételi elismervény) a PPG Trilak a Számviteli törvényben előírt határidőig, azaz a nyereményjáték lezárását követő 8. év végéig őrzi meg.

A Lebonyolító a nyertesek Facebook felhasználói nevét Facebookon közzéteszi komment és bejegyzés formájában.

Az adatkezeléssel kapcsolatban Önt megillető jogok

Fenti hozzájárulást Ön bármikor visszavonhatja és kérheti adatainak törlését a nyereményjáték nevére hivatkozva a következő elérhetőségeken: Skivak Kft. (székhely: 1054 Budapest, Honvéd utca 8. I. emelet 2.; e-mail: info@skivak.hu). Személyes adatok törlésére irányuló kérés esetén az illető személyes adatait töröljük az adatbázisból. Ez esetben a Játékban való részvételre nincs lehetőség.

A hozzájárulás visszavonása nem befolyásolja a visszavonást megelőzően adott hozzájárulás alapján végzett adatkezelés jogszerűségét.

Az Önről tárolt személyes adatokkal kapcsolatban tájékoztatást kérhet, kérheti az azokhoz való hozzáférését, azok helyesbítését, az adatkezelés korlátozását, az adatok Ön részére történő kiadását abból a célból, hogy azt másnak továbbíthassa. Ilyen irányú kéréssel kérjük forduljon hozzánk a fent megadott elérhetőségek valamelyikén szintén a nyereményjáték nevére hivatkozva.

Ön a személyes adataira vonatkozó jogainak vélelmezett megsértése esetén panaszával a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C., telefon: +36-1-391-1400, telefax: +36-1-391-1410, e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu) fordulhat.

Vegyes rendelkezések:

A résztvevők a részvétellel automatikusan elfogadják a hivatalos játékszabályt.

A Játékról szóló információk megtalálhatók a következő linken: https://magyarorszag.raben-group.com/hirek

A promóciót a Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá és nem kezeli, és a promóció nem kapcsolódik a Facebookhoz.

A Játékkal kapcsolatban felmerülő bármilyen probléma vagy kérdés esetén erre az e-mail címre írhatnak: info@skivak.hu

Budapest, 2020.11.05.

Raben Trans European Hungary Kft. – Szervező

Skivak Kft. – Lebonyolító