Raben logo
Raben depó Bulgária

A Raben Group új depót

nyitott Bulgáriában
2019.11.12
2019 november elején a Raben Group megnyitotta első depóját Bulgária fővárosában, Szófiában. Az ezen a piacon történő terjeszkedés egy újabb lépés a cég nemzetközi stratégiájában, mely további fejlődési lehetőségeket kínál Európa délkeleti részén.

Bulgária Kelet-Európa egyik virágzó gazdasága kiemelt autó, vegyi, textil és élelmiszeriparral. Itt találkozik egymással Kelet- és Délnyugat-Európa. A más EU országokkal történő kereskedelem teszi ki Bulgária exportjának 69%-át (15% Németországba, 9% Olaszországba és 9% Romániába). A törökországi exportok 8%-ot jelentenek. Import tekintetében 64% érkezik EU tagállamokból (12% Németországból, 8% Olaszországból és 7% Romániából). *

Ezért a Raben Logistics Bulgaria elindítása jelentette a következő lépést a vállalat európai stratégiájának megvalósításában.

 Bulgáriai jelenlétünk lehetőséget ad arra, hogy a Raben Group és Európa délkeleti része közötti kapcsot erősebbé tegyük. Törökországnak, Görögországnak és a balkáni országoknak masszív piaci jelenléte van Bulgária kereskedelmi térképén, mely segítséget jelent számunkra, hogy hozzájárulhassunk üzletünk jövőbeni fejlődéséhez.” – mondta Tomasz Nieżwicki, a Raben Group Közép- és Kelet-Európai régiójának vezetője. “November óta a szófiai nemzetközi csomóponton keresztül működünk ezen a piacon, közvetlen, napi kapcsolatot biztosítva egy 6 depóból álló partnerhálózattal országszerte, mely összesen 200 képzett alkalmazottal rendelkezik.

A bulgáriai tagvállalat megnyitásával a Raben Group, mint rendszeres és kiváló minőségű nemzetközi szállítási globális szolgáltató bővítette portfólióját, megfelel jelenlegi ügyfelei elvárásainak, miközben arra is törekszik, hogy olyan új ügyfeleket vonzzon, akik érdekeltek Bulgáriával és Kelet-Európával történő üzletekben.

A Raben Logistics Bulgaria tervezi üzleti aktivitásának növelését, hogy lefedje az egész országot, kiváló minőségű szolgáltatásokat biztosítva a belföldi és nemzetközi disztribúció területén (LTL, FTL). A vállalat tervezi, hogy fontos nemzetközi kapcsolatokat alakítson ki olyan országokkal, mint Németország, Románia, Olaszország, Lengyelország vagy Magyarország, ahol a vállalatcsoportnak már vannak meglévő üzleti egységei. A bulgáriai tagvállalat az autó, vegyi, textil és élelmiszeripari ügyfelek kiszolgálására kíván összpontosítani.

A bulgáriai tagvállalat megnyitásával a Raben Group a tizenharmadik piacot is létrehozta európai térképén. A vállalat több mint 130 depóval rendelkezik a következő országokban: Cseh Köztársaság, Hollandia, Németország, Magyarország, Litvánia, Lettország, Észtország, Lengyelország, Szlovákia, Ukrajna, Románia, Olaszország és 2019 novemberétől Bulgária.

*https://europa.eu/european-union/about-eu/countries/member-countries/bulgaria_pl

Tudjon meg többet

file.pdf

pobierz